- وب سایت در نقش کاتالوگ و بروشور آنلاین شماست
- داشتن وب سایت نشان دهنده ی حرفه ای بودن شماست
- وب سایت نقش یک پشتیبان و بازاریاب 24 ساعته را برای شما ایفا می کند
- فرصتی برای اشتراک گذاری اطلاعات و نشان دادن بالا بودن مهارتتان به مشتریان
اولین قدم ورود شما
اولین قدم برای ورود به عرصه ی بازار اینترنتی و تجارت آنلاین، طراحی سایت مناسب و استاندارد با توجه به هدف کسب و کارتان می باشد.طراحی سایت خبری، طراحی سایت شرکتی، طراحی سایت شخصی، طراحی سایت آموزشی، طراحی سایت تبلیغاتی، طراحی فروشگاه اینترنتی، طراحی سایت پزشکی و طراحی هر سایت دیگری باید تخصصی و حرفه ای انجام شود و صد البته طراحی ابتدایی آن نیز براساس سئو باشد و تمام نکات ابتدایی در آن رعایت شده باشد.
چرا طراحی وبسایت ضروری است؟
داشتن یک سایت در کسب و کار اینترنتی یک امر ضروری است. امروزه کسب و کار ها تنوع بسیار زیادی به خود گرفته اند و فضای رقابتی بودن بازار بیش از پیش، افزایش پیدا کرده است. شما برای برقراری ارتباط و شناسایی کسب و کار به مخاطبین نیاز به کانال های تبلیغاتی گسترده ای وجود دارد. یکی از ساده ترین و اصولی ترین راهکار، طراحی وب سایت است.کاربران امروزی، در اولن قدم برای پیدا کردن کالا و یا خدمات خود در وب جستجو می نمایند و به همین دلیل و برای رشد کسب و کار در بستر آنلاین بشدت احساس می شود.
داشتن وب سایت برای یک شرکت مانند داشتن یک کاتالوگ تبلیغاتی اما با مزایای فراوان تر نسبت به آن است. یک کاتالوگ می تواند شامل تصاویر و متون برای معرفی خدمات باشد. اما یک وب سایت می تواند از تصاویر، متون، فیلم و حتی یک فایل صوتی و یا انیمیشن نیز بهره بگیرد بنابراین امکان اطلاع رسانی جامع با محتوایی جذاب تر را می دهد. طراحی، چاپ و انتشار هر نسخه از کاتالوگ نیاز به هزینه بالایی دارد اما برای طراحی وب سایت و نگهداری آن کافیست هزینه ای بسیار پایین پرداخت شود و حتی با داشتن یک وب سایت داینامیک در هر زمان که بخواهیم بدون هیچ هزینه جانبی می توانیم آن را ویرایش کنیم و در طول زمان هزاران و یا میلیونها کاربر می توانند بارها و بارها از آن بازدید کنند.
طراحی سایت اختصاصی :
منظور از سایت اختصاصی سایتی است که منحصرا برای یک سفارشدهنده خاص طراحی شده باشد. شرکتها از زبانهای برنامهنویسی مختلفی برای طراحی سایت استفاده میکنند، زبانهایی مانند php، asp.net، جاوا اسکریپت و … . بسیاری از امکانات موجود درسیستمهای مدیریت محتوی مانند وردپرس، برای بسیاری از کاربران بدون استفاده خواهد بود و cms اختصاصی این بخشهای اضافی را ندارند. یعنی در بعضی از موارد تفاوت میان وردپرس و سایت اختصاصی شما تفاوت میان سیستم مدیریت محتوای اختصاصی یا عمومی است.در موارد دیگر ساختار سایت از ابتدا تا انتها، از کدها تا گرافیک و قالب، منحصر به فرد است و برای یک مشتری خاص طراحی میشود.
اگر به فکر ایجاد وبسایت اختصاصی برای کسب و کار خود هستید علاوه بر مثائل فنی و روش طراحی، باید برای گرافیک سایت خود اهمیت زیادی قایل شوید. هیچ شکی در این مورد نیست که لوگو سایت، ترکیب رنگ ها، بک گراند وبسایت، فونت به کار رفته شده، بهینه سازی تصاویر محتوا و مقالات و … همگی تاثیر مستقیمی بر کاربران هدف شما دارد. موثرترین سایت ها آنهایی هستند که استایل و سبک خاص و مشخصی دارند.
طراحی سایت با CMS :
مزیت یک CMS آماده، هزینه ارزان و زمان بسیار کم برای طراحی و تولید آن است و دلیل عمده فراگیر شدن این وب سایت ها نیز همین است.زیرا تقریبا هر شخص با هر بودجه ای و در خیلی موارد حتی به صورت رایگان می تواند یک وب سایت CMS آماده نظیر WordPress ، Joomla ، Drupal ، PrestaShop ، Magento و .. داشته باشد و طبیعتا یک وب سایت رایگان و ارزان نمی تواند نیازهای حرفه ای و تخصصی را در دراز مدت برآورده نماید.زمانی که صحبت از طراحی سایت اختصاصی می شود ، دیگر جایی برای وب سایت هایی مانند WordPress و Joomla و .. وجود ندارد. زیرا در این نوع وب سایت ها امکان بسیار کمی برای اختصاصی سازی وجود دارد و تغییرات قابل انجام تنها به تغییرات ظاهری و چند تغییر سطحی دیگر محدود می شود و تغییرات بیشتر نیازمند متخصصین حرفه ای است . وب سایت هایی نظیر WordPress در میان مدت مشکلات بسیار زیادی را برای سازمان های متوسط و بزرگ بوجود خواهند آورد یکی از این مشکلات هک شدن بسیار ساده این وب سایت ها به دلیل Open Source بودن آنهاست.
طراحی اپلیکیشن موبایل
همزمان با گسترش دستگاه های هوشمند مانند موبایل و تبلت و طراحی اپلیکیشن موبایل در همه زمینه ها، تعداد کاربران موبایلی روز به روز بیشتر می شود. میزان استفاده از گوشی های هوشمند به نسبت به کامپیوتر های شخصی افزایش چشمگیری داشته است. امروزه بیشترین آمار دسترسی به اینترنت از طریق موبایل و تبلت می باشد و این آمار روز به روز در حال افزایش است.
مزیت راه اندازی اپلیکیشن:
طراحی اپلیکیشن موبایل برای کسب و کارها می تواند منافع زیر را به همراه داشته باشد:
- ارزش بیشتری و تعامل بهتر و دوسویه با مشتریان
- توسعه بیشتر برند تجاری شما
- ارتباط نزدیک با مخاطبین و حضور همیشگی در فضای خصوصی کاربران
- بهتر دیده شدن در میان رقبا و مشتریان
- در دسترس بودن در هر زمان و هر مکان
- امکان پرداخت آنلاین و فروش محصولات
- معرفی محصولات و خدمات به بازار های جدید
- ارائه بهتر و سریعتر خدمات به مشتری
- بهترین ابزار برای تبلیغات در رسانه های اجتماعی هستند