بهینه سازی مدیریت مالی شرکت شما حرکت درستی برای رقابت در بخش خود است. از این گذشته، سلامت مالی شرکت به نحوه مدیریت دارایی ها و بدهی های آن در کوتاه مدت و بلند مدت بستگی دارد. اشتباه نکنید: کارآفرینی که سازمان امور مالی خود را نادیده می گیرد به زودی با مشکل مواجه می شود.و برای یادآوری اینکه باید زمان و منابع خود را در بخش مالی خود سرمایه گذاری کنید، 7 نکته داریم که به شما کمک می کند تا جاه طلبی های آینده شما را مطلوب تر کنید.در این مقاله 7 نکته برای بهینه سازی مدیریت مالی شرکت شما می پردازیم:

چرا مدیریت مالی شرکت خود را بهینه کنید؟

قبل از شروع، بسیار مهم است که شما به عنوان یک مدیر اهمیت منظم و تحت کنترل نگه داشتن کنترل های مالی شرکت را درک کنید تا بتوانیم به بخش عملی بهینه سازی ادامه دهیم.مدیریت مالی نقطه قوت شرکت است که برای حفظ تولید آن تعیین کننده است. با این کنترل می توان حقوق کارکنان را به موقع پرداخت کرد، ورودی ها را از تامین کنندگان دریافت کرد، تعهدات انجام شده را رعایت کرد و استراتژی های بازاریابی را انجام داد.

علاوه بر تامین مالی اقدامات کوتاه مدت، از طریق مدیریت صحیح منابع مالی است که سازمان قادر به برنامه ریزی پروژه های آتی خود مانند توسعه تولید یا افتتاح واحدهای جدید است. دوام کسب و کار نیز توسط این کنترل ها نظارت می شود، جایی که می توانیم به راحتی کیفیت نتایج به دست آمده را در یک دوره معین مشاهده کنیم.

چگونه مدیریت مالی را بهینه کنیم؟

بنابراین، ارتباط کنترل های مالی برای حفظ عملیات یک کسب و کار در کوتاه مدت، و همچنین برای برنامه ریزی بلند مدت و اقدامات سرمایه گذاری، مشهود است. در مرحله بعد، 7 نکته اصلی در مورد چگونگی بهبود فرآیند مدیریت مالی به منظور بهینه سازی نتایج شرکت را بررسی کنید.

1. صلاحیت تیم را ارزیابی کنید

اولین چیزی که باید بهینه سازی مدیریت مالی را هدایت کند، بررسی سطح مهارت متخصصانی است که در بخش مالی کار می کنند. چند نفر از آنها مدرک لیسانس دارند؟ آیا آنها می دانند چگونه از نرم افزارهای مدیریتی استفاده کنند یا چگونه با برنامه های کامپیوتری کار کنند؟ آیا آنها علاقه مند به دوره های آموزشی هستند؟ شما باید به دنبال پاسخ برای این سوالات باشید، زیرا بسیاری از موانع در روند کار به عدم آموزش تیم مربوط می شود.

افراد درگیر را ارزیابی کنید و بخشی از بودجه خود را برای ترویج آموزش کنار بگذارید. با سرمایه گذاری در آموزش، محیط ایده آلی را برای انتشار شیوه های مدیریت خوب در بین همه کارکنان فراهم می کنید و کیفیت گردش کار در این زمینه را افزایش می دهید. اگر منابع در دسترس ندارید، انعطاف پذیر باشید و کارکنان خود را تشویق کنید که به دنبال مهارت های جدید باشند.

2. جدول زمانی برای تعادل ایجاد کنید

داشتن اطلاعات به روز در مورد اعداد مالی شرکت شما یک ابزار تحلیلی است که به شما در تصمیم گیری سریع کمک می کند. بنابراین، داشتن جدول زمانی برای صورت های مالی راهی برای نگاه کردن به آینده شرکت و آمادگی برای هرگونه تغییر در بازار است.

درخواست از بخش حسابداری برای گزارش های مالی ماهانه یا فصلی همیشه تصمیم درستی است تا مدیریت مالی شما را پویاتر کند. ارزیابی دقیق این صورت‌های مالی، وضعیت مالی واقعی کسب‌وکار و تاریخچه توسعه آن را نشان می‌دهد و به عنوان مرجع عالی برای تصمیم‌گیری‌ها و اقدامات مدیران و سایر سرمایه‌گذاران عمل می‌کند.

3. پیش بینی های بازار را بررسی کنید

نوسانات بازار به طور مستقیم بر نتایج مالی شرکت شما تأثیر می گذارد، چه با تغییرات در بورس اوراق بهادار یا در عادات مشتریان شما. به همین دلیل است که هرگز نباید از پیش بینی آینده صنعت خود دست بردارید. علاوه بر بهینه سازی مدیریت مالی خود، می توانید برند خود را ارزیابی کنید و اینکه چگونه محصولات یا خدمات شما می توانند بهبود یابند.

اگر بخش پس از فروش در شرکت خود دارید، این بخش از ارزش بالایی برخوردار خواهد بود و منبعی عالی برای کسب اطلاعات در مورد حالات بازار خواهد بود. توانایی شناسایی فصلی و سایر تغییرات تقاضا در طول زمان به درک بهتر رفتار خرید مصرف‌کننده و اینکه کدام اقلام بیشتر بر تصمیم خرید آنها تأثیر می‌گذارد کمک می‌کند و امکان طراحی و اعمال برنامه‌های اقدام را به نفع شرکت شما فراهم می‌کند.

4. جریان نقدی خود را درک کنید

این یک درس قدیمی است، اما هرگز نمی توان آن را نادیده گرفت. هیچ چیز نمی تواند از کنترل فعالیت مالی شرکت شما فرار کند. به عنوان مثال، حساب‌های پرداختنی و دریافتنی باید کاملاً همراستا باشند تا از فراموش کردن شارژ یا پرداخت به تامین‌کنندگان جلوگیری شود. باور نکردنی است که هنوز هم شرکت های متوسطی وجود دارند که در مدیریت جریان نقدی اشتباهات فاحشی مرتکب می شوند.

آیا می توانید تصور کنید دفاتری با پشته های فاکتور روی میز کارمندی که منتظر مجوز از مالک برای پرداخت هستند؟ غیرممکن به نظر می رسد، اما این سناریو در بسیاری از شرکت های کشور وجود دارد. پس این مسیر را دنبال نکنید. روش هایی را اتخاذ کنید تا مدیریت مالی شرکت خود را روان تر کنید. موقعیت های اعتمادی ایجاد کنید که بتواند جریان نقدی را انجام دهد. به این ترتیب، شرکت با فلسفه بی اعتمادی توسعه نخواهد یافت.

5. فروش به پرداخت کنندگان را دشوارتر کنید

فروش همیشه مهم است، اما دریافت حتی بهتر است. هیچ فایده ای برای اجبار فروش به مشتریان وجود ندارد. در پایان ماه ممکن است کسری پول نقد شما قابل توجه باشد و باید وام بانکی بخواهید، به این معنی که پول خود را از دست خواهید داد. ایجاد رویه ای که فروش به مشتریانی را که به موقع پرداخت نمی کنند دشوار می کند به سلامت مالی شرکت شما کمک می کند.نرم افزارهایی مانند CRM متحدان عالی در این فرآیند هستند، زیرا آنها کنترل بیشتری بر تاریخچه مشتری با شرکت ارائه می دهند و با کمک به سایر بخش ها (مانند فروش، خدمات مشتری، تولید، بازاریابی) با اطلاعات مربوط به آنها به ترسیم نمایه آنها کمک می کنند.

6. نرم افزار کنترل مالی داشته باشید

با استفاده از اوراق و صفحات گسترده بی پایان که توسط تیم به اشتراک گذاشته نمی شود، مدیریت مالی بهینه ای وجود نخواهد داشت. استفاده از منابع قدیمی علاوه بر کاهش سرعت گردش کار، خطر از دست رفتن اسناد و نشت اطلاعات حساس را در شرکت، مشتریان، شرکا و تامین کنندگان آن افزایش می دهد.

در چنین مواردی، شرکت ممکن است مشمول تحریم‌های مربوط به مقررات عمومی حفاظت از داده‌ها (GDPR) شود که جریمه‌های سنگینی را برای این نوع از دست دادن داده‌ها و سایر مجازات‌ها تعیین می‌کند. بنابراین، شرکت شما نیاز به اتخاذ یک برنامه کنترل مالی دارد که می تواند با سایر فعالیت های اداری گروه مرتبط باشد.

نرم افزار امکان انجام تسویه حساب های بانکی و صدور صورتحساب الکترونیکی و فیش های پرداخت بانکی و همچنین کنترل ورودی و خروجی منابع را فراهم می کند. همچنین امکان ارتباط با بخش بازرگانی و ثبت داده های تامین کنندگان و مشتریان را فراهم می کند. این اطلاعات روی صفحه نمایش داده می شود و مدیران و صاحبان مشاغل می توانند به صورت آنلاین آن را دنبال کنند.

7. یک برنامه ریزی استراتژیک ایجاد کنید

نکاتی که تاکنون ارائه کرده‌ایم تنها زمانی معنا پیدا می‌کنند که در یک برنامه‌ریزی گسترده‌تر، به نام برنامه‌ریزی استراتژیک، در کنار هم قرار گیرند. مدیران شرکت مسئول توسعه این طرح هستند و باید آن را بر اساس اطلاعات جمع آوری شده در خود سازمان و حوزه عملیاتی آن ایجاد کنند و سعی کنند تمام منابع تولیدی شرکت را به سمت یک هدف یا هدف معین آینده هدایت کنند.

بدون این جهت، فعالیت های انجام شده پارامتر تحلیل خود را از دست می دهند و سازمان به عنوان یک کل سرگردان است. بنابراین، کل تیم خود را جمع آوری کنید و از نظر مالی تعیین کنید که کدام اهداف، استراتژی ها و عملیات باید رعایت شود تا مدیریت مالی بهینه شود و کسب و کار کارآمدتر و سودآورتر شود.

طبق نکات ما، درک کنید که تعهد شما به بخش مالی برای اجرای روان شرکت شما بسیار مهم است. این بدان معنا نیست که شما باید به شدت غیرت داشته باشید و تمام تصمیمات خود را متمرکز کنید. برعکس، شما باید پذیرای ورودی کارکنان و پیشرفت‌های فناوری باشید.

مراقب مدیریت مالی خود باشید و مطمئناً به نتایج خوبی خواهید رسید، زیرا عدم سازماندهی می تواند سلامت، نگهداری، رقابت و ماندگاری در بازار کسب و کار شما را به خطر بیندازد.بنابراین، آیا نکاتی در مورد نحوه بهینه سازی مدیریت مالی شرکت خود را دوست داشتید؟ از فرصت استفاده کنید و این محتوا را در رسانه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید و به افراد بیشتری کمک کنید تا به آن دسترسی داشته باشند.

مطالب مرتبط:

ترازنامه مالی چیست؟

بهره وری کسب و کار با نرم افزار حسابداری

اصطلاحات حرفه ای فروش و بازاریابی

Related Post

Leave a Comment