دنیای فناوری بسیار سریع حرکت می کند و نرم افزار حسابداری نیز از این قاعده مستثنی نیست. ارائه دهندگان نرم افزار همواره در حال انجام تغییرات و بهبودهایی برای افزایش اثربخشی راه حل های خود و همگام با نحوه عملکرد حسابداران هستند. بنابراین ، اگر مدتی است که ارزش سیستم حسابداری خود را در نظر گرفته اید ، برخی از تحولات جدید در صنعت وجود دارد که باید از آنها آگاه باشید. با نزدیک شدن به پایان سال ، در اینجا هفت گرایش برتر نرم افزار حسابداری برای سال 2021 و پس از آن آمده است.

1. نرم افزار حسابداری مبتنی بر ابر

اگر از سیستم مبتنی بر ابر استفاده نمی کنید ، اکنون زمان استفاده کردن است. این یکی از بزرگترین گرایش های نرم افزار حسابداری در چند سال گذشته است و به دلیل مزایایی که ابر می تواند در سال 2021 ادامه دهد. کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری ، افزایش امنیت ، دسترسی بهتر و به روز رسانی آسان تر تنها چند دلیل برای تغییر سیستم های مبتنی بر ابر است. همانطور که ارائه دهندگان

بیشتر پیشنهادات مبتنی بر ابر خود را معرفی یا به روز می کنند ، رهبران تجاری فرصتی برای تقویت عملیات خود با ارتقاء سیستم های حسابداری خود دارند.

2. افزایش اتوماسیون حسابداری

دومین روند بزرگ در نرم افزارهای حسابداری ، حرکت به سمت افزایش اتوماسیون در فرآیندهای حسابداری است. اتوماسیون با حذف کارهای دستی که عملیات را کند می کند ، کارایی بیشتری ایجاد می کند. این امر همچنین به متخصصان حسابداری اجازه می دهد تا بیشتر روی باز کردن بینش های مالی تمرکز کنند ، نه اینکه در جزئیات روزانه دچار مشکل شوند. اتوماسیون حسابداری می تواند اشکال مختلفی داشته باشد ، اما به طور کلی به دنبال به حداقل رساندن هرگونه ورود دستی اطلاعات ، محدود کردن تعداد مراحل در گردش کار و تبدیل کل عملیات حسابداری به یک تجربه مفیدتر هستند. از مراحل تأیید فاکتور گرفته تا وارد کردن داده های فروش به سیستم شما و خودکارسازی درآمد ، ویژگی های اتوماسیون قوی تر می شوند تا به تیم های حسابداری کمک کنند تا هوشمندانه کار کنند ، نه سخت تر.

3. ادغام بیشتر سیستم

خودکارسازی کارهای دستی یکی از راه های بهبود کارایی است. اما راه دیگر بهبود اتصال داده در سازمان شماست. به همین دلیل است که از ارائه دهندگان نرم افزار انتظار می رود سیستم های بیشتری را برای اتصال نرم افزار حسابداری شما به بقیه سیستم های تجاری شما ارائه دهند. به عنوان مثال ، اتصال داده های فروش خود به سیستم CRM شما می تواند به تیم فروش شما اجازه دهد تا روند فروش خود را بهینه کرده و درآمد بیشتری ایجاد کند. یک سیستم حسابداری که بر روی یک پلت فرم بزرگتر ساخته شده است و بطور طبیعی از برنامه ها و سیستم های دیگر پشتیبانی می کند ، تسهیل این ارتباطات را آسانتر می کند و مشاغل مورد نیاز را برای کارآمدترین آنها فراهم می کند.

4. ویژگی های گزارش زمان واقعی

برای شرکتهایی که در خارج از کشور تجارت می کنند ، افزایش پیچیدگی قوانین مالیاتی جهانی آنچه را که از سیستم حسابداری آنها نیاز دارند تغییر می دهد. کارشناس پرداخت دیجیتال ریور پیش بینی می کند که ظرف چند سال ، “تقریباً هر مقام مالیاتی به نوعی نیاز به گزارش لحظه ای دارد و احتمالاً راهی برای اتصال به سیستم مالی شما و جمع آوری اطلاعات به صورت زمان واقعی خواهد داشت.” این بدان معناست که سیستم های نرم افزاری حسابداری برای تأمین این ادغام ها و تولید گزارش های خودکار و زمان واقعی باید تطبیق داده شوند.

5. خواستار شفافیت است

این بیشتر یک روند حسابداری در سراسر صنعت است ، اما در نهایت روی سیستم های نرم افزاری تأثیر می گذارد. از آنجا که متخصصان حسابداری و نهادهای نظارتی بیشتر بر شفافیت و پاسخگویی تأکید می کنند ، ارائه دهندگان نرم افزار باید راههای جدیدی را بیابند تا تهیه گزارشات قابل اعتماد و شفاف برای حسابداران سریع و آسان شود. مواردی مانند مسیرهای حسابرسی کامل و کارت های امتیازی پاسخگویی به طور فزاینده ای رایج می شود.

6. برون سپاری و کار از راه دور

این یکی دیگر از گرایش های حسابداری گسترده تری است که بر نحوه استفاده شرکت ها از سیستم های نرم افزاری خود پیامدهایی خواهد داشت. بسیاری از کارشناسان پیش بینی می کنند که در سالهای آینده ، مشاغل بیشتری از پرسنل یا شرکتهای حسابداری برون سپاری شده برای مدیریت امور مالی خود استفاده خواهند کرد زیرا این رویکرد می تواند موجب صرفه جویی در هزینه ها شود. همه گیری COVID-19 قبلاً به ما نشان داده است که چقدر می توان برای حفظ تداوم تجارت در خارج از دفتر کار کرد. بنابراین ، سیستم های نرم افزاری به طور فزاینده ای برای کارهای دورتر طراحی می شوند تا شرکت ها بتوانند برای دستیابی به اهداف تجاری خود ، بخش های حسابداری خود را بنا به نیاز ایجاد کنند.

7. ویژگی های گزارش دهی و تجزیه و تحلیل پیشرفته

گزارشات همیشه پایه اصلی نرم افزار حسابداری بوده اند. اما یک فشار جدید برای بخش های حسابداری وجود دارد که بیشتر فعال باشند و داده های گسترده را در نوک انگشتان خود تجزیه و تحلیل کنند تا به تصمیم گیری های تجاری کمک کند. این بدان معناست که سیستم های نرم افزاری حسابداری با ابزارهای هوش تجاری بهتر و ویژگی های گزارش دهی قوی تر همراه خواهند بود تا به حسابداران این امکان را بدهد که جزء لاینفک فرایند برنامه ریزی استراتژیک باشند.

آیا آمادگی ارتقاء نرم افزار حسابداری خود را در حال حاضر دارید یا در سال 2021 امروز یک برنامه نمایشی برنامه ریزی کنید تا ببینید چگونه راه حل حسابداری منحصر به فرد Gravity Software می تواند شما را جلوتر نگه داشته و بینش های بهتری برای بهبود عملکرد مالی شرکت شما ارائه دهد.

مطالب مرتبط:

نیاز کسب و کار شما به حسابداری
ویژگی های یک نرم‌ افزار حسابداری مناسب کسب و کار
اهمیت نرم افزار حسابداری برای مشاغل
ایده های کسب و کار آنلاین که می توانید از امروز شروع کنید!

Related Post

Leave a Comment