google-lighthouse

به عنوان صاحب وب سایت، بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو (SEO)، دسترسی و عملکرد سایت شما از اهمیت بالایی برخوردار است. با این حال، برای مقابله با این عوامل تا حد امکان مؤثر، استفاده از ابزارها و تکنیک های مناسب بسیار مهم است. یکی از خلاقانه ترین راه حل هایی که در حال حاضر می توانید از آن استفاده کنید Google Lighthouse است.در این پست شما را با Google Lighthouse و نحوه عملکرد آن آشنا می کنیم. سپس توضیح خواهیم داد که چگونه می توانید از آن برای بهبود سایت خود استفاده کنید.در این مقاله به این می پردازیم که Google Lighthouse چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

Google Lighthouse چیست؟

Google Lighthouse یک ابزار رایگان و منبع باز است که می تواند به شما در بهبود سرعت، عملکرد و تجربه کلی وب سایت خود کمک کند. ایجاد گزارش های Lighthouse افزایش کیفیت صفحات وب شما را آسان تر می کند.

چند راه مختلف برای استفاده از این ابزار وجود دارد. می توانید آن را از طریق:

1-Chrome DevTools

2-یک افزونه کروم

3-یک ماژول Node

4-یک رابط کاربری وب (UI)

هنگامی که یک URL را به ابزار خودکار ارسال می‌کنید، چندین ممیزی صفحه را اجرا می‌کند و گزارشی با جزئیات نحوه عملکرد صفحه ایجاد می‌کند. سپس می توانید از پیشنهادات نتایج برای بهبود وب سایت خود استفاده کنید.

Lighthouse فقط برای توسعه دهندگان نیست. این ابزار برای هر صاحب سایتی که علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر در مورد عملکرد وب سایت خود و مراحل مشخص برای بهینه سازی آن است، مناسب است.

چگونه فانوس دریایی صفحات را ممیزی می کند!

تمرکز اصلی ممیزی های Lighthouse، Core Web Vitals گوگل است. اگر آشنا نیستید، اینها معیارهای اساسی هستند که گوگل برای اندازه گیری سرعت صفحات وب و تجربه کاربری کلی (UX) استفاده می کند. آنها شامل بزرگترین رنگ محتوایی (LCP)، تاخیر ورودی اول (FID) و تغییر چیدمان تجمعی (CLS) هستند.

به عبارت دیگر، استفاده از Lighthouse به شما کمک می کند تا وب سایت خود را به همان شکلی که گوگل می بیند، ببینید. می‌توانید از بینش‌های عملی آن برای بهینه‌سازی صفحات خود برای رتبه‌بندی بهتر نتایج موتور جستجو استفاده کنید.

گزارش فانوس دریایی شامل پنج دسته است:

1-کارایی

2-دسترسی

3-سئو

4-بهترین شیوه ها

5-برنامه وب پیشرو

همچنین از سیستم امتیاز دهی 1 تا 100 استفاده می کند و سایت ها را در برابر اتصال 3G شبیه سازی شده آزمایش می کند. با این حال، نمرات ممکن است در طول زمان متفاوت باشد زیرا گوگل اغلب معیارهای رتبه بندی خود را به روز می کند. بنابراین، احتمالاً می‌خواهید در صدر به‌روزرسانی‌های Lighthouse باشید.

علاوه بر این، اگرچه تا حدودی شبیه به PageSpeed Insights است، Lighthouse یکسان نیست. Lighthouse تصویری جامع‌تر از عملکرد صفحه ارائه می‌دهد (مانند PageSpeed Insights).

نحوه اجرای Google Lighthouse با Chrome DevTools

برای شروع، ابتدا باید Google Chrome را دانلود کنید (اگر قبلاً دانلود نکرده اید). پس از نصب، می توانید یک برگه مرورگر جدید در Chrome باز کنید و به صفحه وب مورد نظر برای بازرسی بروید.سپس روی صفحه کلیک راست کرده و Inspect را انتخاب کنید. همچنین می‌توانید روی سه نقطه عمودی در گوشه سمت راست بالای مرورگر کلیک کنید، سپس به ابزارهای بیشتر > ابزارهای برنامه‌نویس بروید.

سپس روی صفحه کلیک راست کرده و Inspect را انتخاب کنید. همچنین می‌توانید روی سه نقطه عمودی در گوشه سمت راست بالای مرورگر کلیک کنید، سپس به ابزارهای بیشتر > ابزارهای برنامه‌نویس بروید.

با این کار پنل DevTools در سمت راست یا بالای صفحه باز می شود. از نوار ابزار، (1) روی Lighthouse کلیک کنید:

توجه داشته باشید که اگر گزینه Lighthouse را در نوار ابزار نمی بینید، ممکن است لازم باشد روی دو فلش در انتهای آن کلیک کنید. پس از باز شدن ابزار Lighthouse، اطمینان حاصل کنید که هر پنج دسته انتخاب شده اند، سپس (2) Generate report را انتخاب کنید.

هنگامی که Lighthouse اجرای ممیزی را به پایان رساند، شما را به صفحه نتایج می رساند. آن گزارش چیزی شبیه به این خواهد بود:

نحوه استفاده از Google Lighthouse با web.dev

یکی دیگر از راه های سریع و آسان برای ممیزی یک صفحه وب با Lighthouse استفاده از web.dev است. به این صفحه بروید، سپس URL صفحه مورد نظر برای بازرسی را وارد کنید:

شما یک امتیاز و بخش برای هر دسته پیدا خواهید کرد. با کلیک بر روی نمرات بالای صفحه می توانید در مورد هر کدام بیشتر بدانید.

نمره خوب بین 50 تا 89 در نظر گرفته می شود. نمره عالی بین 90 تا 100 است. هدف این است که برای هر دسته در محدوده 90 و 100 امتیاز بگیرید.

سپس بر روی دکمه Run Audit کلیک کنید. پس از یکی دو دقیقه، Lighthouse تجزیه و تحلیل سایت را به پایان می رساند و شما را به گزارش می رساند. در اینجا می توانید در مورد امتیاز و فرصت های پیشرفت خود در هر دسته بیشتر بدانید:

می‌توانید روی هر بخش کوچک‌شده کلیک کنید تا آن را بزرگ کنید و بیشتر بدانید. همچنین می توانید با انتخاب نام دسته و امتیاز در بالای گزارش به اطلاعات دقیق هر دسته دسترسی داشته باشید.

نحوه استفاده از Google Lighthouse با افزونه کروم

یک بار دیگر، باید مرورگر کروم را نصب کنید. در مرحله بعد، می توانید به فروشگاه وب Chome بروید و افزونه Lighthouse را نصب کنید:

همچنین، می‌توانید افزونه Chrome for Lighthouse را دانلود و نصب کنید. اگر قصد دارید مکرراً از Lighthouse استفاده کنید، این می تواند یک انتخاب محکم باشد.

یک بار دیگر، باید مرورگر کروم را نصب کنید. در مرحله بعد، می توانید به فروشگاه وب Chome بروید و افزونه Lighthouse را نصب کنید:

پس از نصب افزونه، مرورگر خود را مجددا راه اندازی کنید. اکنون باید نماد فانوس دریایی را در انتهای نوار آدرس خود مشاهده کنید. از صفحه وب مورد نظر برای ممیزی دیدن کنید، روی نماد فانوس دریایی کلیک کنید، سپس Generate report را انتخاب کنید:

این عمل شما را مستقیماً به صفحه گزارش می‌برد، جایی که می‌توانید جزئیات درجه‌بندی هر دسته را مشاهده کنید. توجه داشته باشید که ممکن است یک یا دو دقیقه طول بکشد تا ممیزی کامل شود.

نحوه استفاده از Google Lighthouse از طریق Node


اگر به دنبال انعطاف‌پذیری پیکربندی با Lighthouse هستید، می‌توانید از ماژول Node نیز استفاده کنید. این یک راه حل پیشرفته تر است، اما کنترل بیشتری را فراهم می کند.

ابتدا باید نسخه پشتیبانی طولانی مدت Node را نصب کنید.

بعد، می توانید خط فرمان را برای نصب Lighthouse اجرا کنید:

نتیجه


ممیزی منظم وب سایت وردپرس برای ارائه یک تجربه خوب برای بازدیدکنندگان و موتورهای جستجو ضروری است. به لطف ابزارهایی مانند Google Lighthouse، می توانید به سرعت عملکرد، سئو و دسترسی سایت خود را در چند مرحله ساده ارزیابی کنید.

همانطور که در این پست بحث کردیم، Lighthouse یک ابزار رایگان و خودکار برای به دست آوردن بینش ارزشمند در مورد عملکرد و تجربه کلی صفحات وب شما است. می توانید با نصب افزونه کروم یا استفاده از DevTools مستقیماً در مرورگر خود از آن استفاده کنید. سپس می توانید از گزارش ها برای یادگیری نحوه بهبود سایت خود استفاده کنید.

مطالب مرتبط:

ترند دیجیتال مارکتینگ 2023

ابزار فروش در لینکدین

راه اندازی کسب و کار در 15 مرحله

Related Post

Leave a Comment