close-up-on-financial-statements-web-1

حسابرسی روش بررسی، ارزیابی و بررسی مدارک و فرآیندها برای اطمینان از دقیق بودن یک ساختار است. بنابراین به عبارت دیگر، یک مدیر حسابرسی مسئول نظارت بر اقدامات، روش ها و عملکردهای داخلی یک سازمان است.کار یک مدیر حسابرسی نظارت بر اعمال و عملکرد حسابرسان در یک سازمان و اطمینان از پیروی حسابرسان از قوانین و مقررات تعیین شده توسط سازمان است. بسیاری از پست های مدیر حسابرسی شامل برخی کارها با امور داخلی شرکت است. آنها ممکن است اطمینان حاصل کنند که همه کارکنان در حرفه خود به درستی عمل می کنند و رفتاری را انجام نمی دهند که ممکن است به شرکت آسیب برساند یا منافع آنها را مقدم بر شرکت قرار دهد.این شامل ثبت تمام امور مالی شرکت می شود تا اطمینان حاصل شود که هیچ وجهی به دلیل فقدان سازمان یا حرص و آز فردی بی جا نمی شود. علاوه بر این، یک مدیر حسابرسی به عنوان رابط بین کارکنان و مدیریت سازمان برای به اشتراک گذاری اطلاعات بین این دو عمل می کند. در ادامه به معرفی حسابرسی چیست؟ می پردازیم:

حسابرسی چیست؟

وظایف یک مدیر حسابرسی چیست؟

وظایف یک مدیر حسابرسی اغلب بسته به اندازه سازمان و محل استقرار آن متفاوت است، اما برخی از وظایف اساسی یک مدیر حسابرسی می تواند شامل موارد زیر باشد:

1.تهیه و اجرای حسابرسی های عملیاتی و پولی
2.توسعه مراجع و گزارشات با محوریت حسابرسی و ارائه این مفاهیم به مدیریت
3.شناسایی تهدیدات فرآیند کسب و کار
4.توسعه رویه های توسعه حرفه ای برای کارکنان رده پایین سازمان
5.سازماندهی و توزیع منابع و نیروی انسانی هماهنگ با توانایی ها و برنامه ها
6.گزارش هایی تهیه کنید که بر مشکلات تاکید کنند و راه های خروج آینده را ارائه دهند
7.تضمین اطاعت از الزامات بیرونی و درونی

علاوه بر مهارت های ذکر شده در بالا، مدیران حسابرسی کنونی باید به همان اندازه که از نظر آماری ماهر هستند، از نظر فنی نیز ماهر باشند. دلیل این امر این است که ابزارها و بسته‌های نرم‌افزاری زیادی برای حسابرسان موجود است و بسیاری از آنها در صحنه تجاری جهانی شده‌اند. در نتیجه، آشنایی با سیستم‌های برنامه‌ریزی منابع اصلی سازمانی و همچنین سایر فناوری‌ها برای موفقیت و رشد مستمر در پیشرفت شغلی حیاتی است.

مهارت هایی که یک مدیر حسابرسی باید داشته باشد

تعدادی مهارت اساسی وجود دارد که یک مدیر حسابرسی باید از آن برخوردار باشد که تعدادی از آنها در زیر ذکر شده است.

توانایی همکاری و برقراری ارتباط :

این مهارت‌ها مهم هستند زیرا تیم‌های حسابرسی باید به طور منظم با کارکنان داخل و خارج از بخش خود کار کنند. کارکنان به مدیر حسابرسی نگاه می کنند تا نقشی محوری در انتقال ماهیت جامع قوانین و مقررات سازمان ایفا کند و این امر مستلزم آن است که مدیر حسابرسی نه تنها از مهارت های نوشتاری و شفاهی قوی برخوردار باشد، بلکه توانایی مشارکت در امور را نیز داشته باشد. تبادل ثمربخش ایده ها با کارکنان، از جمله آنهایی که در مدیریت هستند. خوب بودن با اعداد و ارقام یک چیز است و ارتباط مؤثر با جزئیات کار هنگام برگزاری جلسه یک چیز کاملاً متفاوت است. برای اینکه یک مدیر حسابرسی شغلی موفق داشته باشد، توانایی خواندن افراد و انطباق با هر موقعیتی یک نیاز اصلی است.

مهارت‌های سازمانی فوق‌العاده :

مدیران حسابرسی بدنام هستند که باید چند کار را انجام دهند، اغلب در هر زمان به چندین بخش مختلف گزارش می‌دهند و در چارچوب‌های زمانی پروژه حسابرسی به وضوح تعریف شده کار می‌کنند. به عنوان یک ریسک پذیر، یک مدیر حسابرسی باید بتواند اهداف روشنی از آنچه در یک کار حسابرسی حیاتی است و همچنین توانایی انجام این مسئولیت ها را پرورش دهد.

میل به دانش :

یک مدیر حسابرسی باید همیشه تلاش کند تا دانش عمیقی از سازمانی که خود پیدا می کند و همچنین فلسفه، مجریان اصلی و محیط رقابتی آن را پرورش دهد. این ویژگی کلیدی است که مطمئناً یک مدیر حسابرسی پرکار را از سایر مدیران حسابرسی متمایز می کند. دانستن مکانیسم‌های داخلی یک سازمان، داشتن درک جامع از آنچه که منجر به موفقیت آن سازمان می‌شود، و اشتیاق قوی برای به‌روز ماندن در روندهای حسابرسی کسب‌وکار، چیزی است که می‌تواند تفاوت بین باقی ماندن یک حسابرس خردسال یا عبور از یک روز را ایجاد کند. تبدیل شدن به آن مدیر حسابرسی بسیار مورد تقاضا.

توانایی و اشتیاق برای حل یک مشکل :

حسابرسی به عنوان یک شغل مدیریت ریسک نیاز به تفکر دقیق، گزارش دهی کامل، و تجزیه آماری برای تأیید قابلیت اطمینان فرآیند حسابرسی دارد. برای اینکه یک مدیر حسابرسی بسیار موفق باشد، باید این توانایی را داشته باشد که پس از انجام حسابرسی، نتیجه گیری درستی در مورد اقدامات بعدی سازمان داشته باشد.

نوآوری :

برای اینکه یک مدیر حسابرسی موفق باشید نیاز به خلاقیت دارد. هر مدیر حسابرسی باید بتواند نوآوری را با شیوه های سازمان ترکیب کند تا نتایج قابل توجهی به دست آورد.

برنامه ریز اصلی :

ارتباط موثر بدون ایجاد اعتماد اولیه قابل تصور نیست. بنابراین، آزمون دیگری برای یک مدیر حسابرسی، کشف بهترین راه برای ایجاد یکپارچگی بین افراد در داخل و خارج از بخش است. یک مدیر موفق به عنوان مثال رهبری می کند، با استفاده از تدبیر برای همکاری در بخش ها، در نظر گرفتن دیدگاه های مختلف و احترام به دیگران. یک مدیر حسابرسی برای درک یافته های حسابرسی و رمزگشایی آنها برای کسب و کار باید مهارت های آینده نگر و منطقی را به کار گیرد. بعلاوه، مدیر حسابرسی باید دید بزرگی از خود عملکرد داشته باشد، به خصوص در مورد استخدام.

پذیرش این دیدگاه گسترده تر از سازمان به مدیر حسابرسی این امکان را می دهد که در هنگام استخدام استعدادها به طور استراتژیک فکر کند که شرکت باید از الزامات انطباق در حال تکامل و خطرات نوظهور مراقبت کند. او همچنین می‌تواند اطمینان حاصل کند که اعضای کارکنان به فرصت‌های توسعه حرفه‌ای که برای موفقیت نیاز دارند دسترسی دارند، و این کار این متخصصان مورد تقاضا را تشویق می‌کند تا در درازمدت در سازمان بمانند.

مدارک مورد نیاز یک مدیر حسابرسی

یک مدیر حسابرسی باید حداقل دارای مدرک لیسانس حسابداری یا هر مدرک تجاری باشد. با این حال، برخی از کارفرمایان ممکن است یک مدیر حسابرسی با مدرک کارشناسی ارشد یا کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی (MBA) را ترجیح دهند. یک مدیر حسابرسی نیز ملزم به داشتن تجربه در زمینه فناوری است. علاوه بر این، مدیران حسابرسی ممکن است موظف به داشتن گواهینامه هایی مانند حسابرس خدمات مالی خبره (CFSA)، حسابرس سیستم های اطلاعات خبره (CISA)، یا حسابرس داخلی خبره (CIA) باشند. گواهی(های) واقعی مورد نیاز بستگی به موقعیتی دارد که مدیر حسابرسی در سازمان خواهد داشت. این گواهینامه ها ثابت می کند که یک مدیر حسابرسی دارای درک و مهارت های لازم برای انجام کار است.

از آنجایی که مشاغل روزمره یک مدیر حسابرسی بسیار مشخص است و مستلزم استعداد دقیق است، مدرک لیسانس و تحصیلات حرفه ای در حسابداری ایده آل است. برای داشتن سمت نظارت در حسابرسی، یک فرد باید حداقل سه سال تجربه داشته باشد تا درک عمیقی از عملکرد حسابرسی ایجاد کند. در نهایت، وقف شدید به جزئیات و ماهیت دقیق، ویژگی های ترجیحی یک مدیر حسابرسی است.

ساختار حقوق و دستمزد یک مدیر حسابرسی

یک مدیر حسابرسی سطح ابتدایی با کمتر از 5 سال تجربه می تواند انتظار داشته باشد که هر سال به طور متوسط ​​حدود 70000 دلار درآمد کسب کند. یک مدیر حسابرسی با تجربه میانه شغلی که شامل کارمندانی با 5 تا 10 سال سابقه است.می تواند انتظار داشته باشد که میانگین حقوق سالانه 80000 دلار دریافت کند.

یک مدیر حسابرسی با تجربه که شامل کارمندانی با 10 تا 20 سال سابقه است، می تواند انتظار داشته باشد که سالانه به طور متوسط ​​92000 دلار حقوق دریافت کند. یک مدیر حسابرسی با تجربه شغلی متاخر که شامل کارمندانی با بیش از 20 سال سابقه است، می تواند انتظار داشته باشد که میانگین کل حقوق سالانه 94000 دلار دریافت کند.

چشم انداز شغلی یک مدیر حسابرسی

مدیران حسابرسی می توانند به عنوان حسابرس داخلی، خارجی یا دولتی کار کنند. در هر یک از این ظرفیت‌ها، آن‌ها داده‌های مالی را به دقت بررسی و ارزیابی می‌کنند تا صحت و اعتبار را تأیید کنند و از رعایت استانداردهای پذیرفته شده عمومی اطمینان حاصل کنند. کسانی که مایل به پیشرفت در حرفه خود هستند اغلب به یک حسابدار عمومی رسمی (CPA) تبدیل می شوند.

مسیر شغلی یک مدیر حسابرسی چگونه است؟

به عنوان یک مدیر حسابرسی، شخص باید در اجرای حسابرسی برای طیف وسیعی از مشتریان کمک کند. وظیفه یک مدیر حسابرسی نظارت دقیق بر جریان پول، از کجا می آید، کجا می رود، چگونه تخصیص می یابد، و فقط به چند مورد اشاره می کند. هدف اصلی یک مدیر حسابرسی این است که به ذینفعان بالقوه، سرمایه‌داران و مشتریان موجود سازمان اطمینان دهد که ترازنامه، جریان‌های نقدی، صورت‌های سود و زیان سازمان مذکور پایدار و از نظر مالی سالم است.

یک مدیر حسابرسی این شانس را خواهد داشت که با افراد مختلف با پیشینه های مختلف کار کند، نقش یک مدیر حسابرسی می تواند تأثیر واقعی بر این افراد داشته باشد. با گذشت زمان، مسیر شغلی یک مدیر حسابرسی می‌تواند منجر به کسب موقعیت‌های متعددی در یک شرکت مانند مدیر اجرایی یا مدیر عامل در بخش شرکت، یا کارآفرین و حتی مشاور شود. این مسیر شغلی، فرد را در معرض انواع کسب‌وکارها در مجموعه‌ای از صنایع قرار می‌دهد و شانس‌های تقریباً نامحدودی برای رشد ارائه می‌دهد. انتخاب حرفه ای در مدیریت حسابرسی نه تنها به شما مهارت های فنی می آموزد، بلکه به شما کمک می کند تا مهارت های ارتباطی و کار گروهی خود را توسعه دهید که شما را متمایز خواهد کرد.

مطالب مرتبط:

مالیات بر درآمد قابل پرداخت

حسابداری آنلاین چگونه کار می کند؟

مزایای استفاده از نرم افزار حسابداری برای مشاغل کوچک

Related Post

Leave a Comment