دلایل داشتن فروشگاه تجارت الکترونیک

مانند ایجاد هر کسب و کاری، ساخت یک وب سایت تجارت الکترونیک نیاز به یک طرح تجاری و یک استراتژی بازاریابی دارد.هنگامی که متوجه شدید چه چیزی را بفروشید و چگونه آن را انجام دهید، باید محصولات خود را از طریق یک فروشگاه کامل تجارت الکترونیک بازاریابی کنید.در این مقاله به معرفی 3 دلیل برای داشتن وبسایت فروشگاهی می پردازیم:

اگر هنوز برای فروش آنلاین مردد هستید، به خاطر داشته باشید که راه اندازی یک تجارت الکترونیکی انعطاف پذیری زیادی را ارائه می دهد. از آنجایی که فروشگاه های آنلاین نیازی به مکان فیزیکی ندارند، راه اندازی آسان تر و مقرون به صرفه تر است.

علاوه بر این، مشارکت با ارائه دهندگان خدمات پیک به مشاغل آنلاین اجازه می دهد تا محصولات را در سطح جهانی بفروشند. در نتیجه، می‌توانید مشتریان زیادی را با محصولات پرطرفدار جذب کنید.بیایید به سه دلیل خوب دیگر برای شروع فروش آنلاین نگاه کنیم.

فروشگاه تجارت الکترونیک چیست؟

فروشگاه تجارت الکترونیک کسب و کاری است که محصولات و خدمات را در اینترنت می فروشد.این می تواند شامل هر چیزی از کالاهای فیزیکی گرفته تا دانلود دیجیتال باشد، و تعدادی پلتفرم وجود دارد که می توانید برای راه اندازی فروشگاه خود از آنها استفاده کنید.

فروشگاه‌های تجارت الکترونیک می‌توانند در قالب‌های مختلف، مانند بازارهای آنلاین مانند آمازون یا eBay یا به‌عنوان وب‌سایت‌های مستقل وجود داشته باشند.در گذشته، بسیاری از مشاغل یا به صورت آنلاین یا حضوری محصولات را می فروختند.

همانطور که دنیای آنلاین به طور فزاینده ای کاربرپسند شده است، برندهای بیشتری در کنار فروشگاه های خود فروشگاه های تجارت الکترونیک ایجاد می کنند تا پایگاه مشتریان خود را گسترش دهند و سود خود را افزایش دهند. تنها در سال 2020، بیش از دو میلیارد نفر کالا یا خدمات را به صورت آنلاین خریداری کردند.

مزایای داشتن فروشگاه تجارت الکترونیکی

فروشگاه های تجارت الکترونیک یک راه عالی برای تنوع بخشیدن به کانال های مشتریان و دستیابی به افراد بیشتری هستند.Statista تخمین زده است که بیش از 2.14 میلیارد نفر در سال 2021 کالا و خدمات را به صورت آنلاین خریداری می کنند.

مزایای داشتن فروشگاه تجارت الکترونیکی

فروشگاه‌های تجارت الکترونیک نیز راه بسیار خوبی برای افزایش سود هستند، زیرا می‌توانید مخاطبان بیشتری را نسبت به روش‌های خرده‌فروشی سنتی جذب کنید.کسب‌وکارهای تجارت الکترونیک علاوه بر دسترسی به افراد بیشتر، مزایای دیگری نیز ارائه می‌دهند، از جمله:

بدون محدودیت جغرافیایی: مشتریان می توانند از هر کجای دنیا خرید کنند.

تنوع محصولات: فروشگاه های تجارت الکترونیکی معمولاً انتخاب بسیار بیشتری از محصولات را نسبت به فروشگاه های خرده فروشی سنتی ارائه می دهند.

تجربه خرید سفارشی: مشتریان می توانند بر اساس نیازها و ترجیحات خود خرید کنند.

مستقیم به کانال‌های فروش مصرف‌کننده: با تجارت الکترونیک، نیازی نیست از طریق هیچ واسطه‌ای بروید و قیمت‌ها را برای شما و مشتریانتان کاهش دهد.

پاسخ سریع تر به تقاضاهای بازار: از آنجایی که ویترین های تجارت الکترونیک دیجیتال هستند، می توان آنها را با سرعت بیشتری در پاسخ به نیازها و خواسته های مشتری به روز کرد و تغییر داد.

بسترهای فروشگاهی تجارت الکترونیک

کدام پلتفرم را باید انتخاب کنید؟ پاسخ به این سوال به نیاز و دانش فنی شما بستگی دارد.اگر می‌خواهید انعطاف‌پذیری زیادی برای سفارشی‌سازی فروشگاه خود داشته باشید، پلتفرم خود میزبانی انتخاب خوبی است.اگر دانش فنی زیادی ندارید یا نمی‌خواهید با دردسر راه‌اندازی و نگهداری فروشگاه دست و پنجه نرم کنید، پلتفرم میزبان انتخاب بهتری است.

انواع فروشگاه های تجارت الکترونیک

هنگامی که مشخص کردید کدام گزینه میزبانی بیشتر با نیازهای شما مطابقت دارد، وقت آن است که بفهمید کدام نوع فروشگاه تجارت الکترونیکی را می خواهید ایجاد کنید.

1. فروشگاه های تجارت الکترونیک با نام تجاری فردی

1.5 میلیون خرده فروش آنلاین تنها در ایالات متحده وجود دارد.اگر می‌خواهید یک تجربه خرید منحصربه‌فرد برای مشتریان خود ایجاد کنید، یک فروشگاه تجارت الکترونیک با نام تجاری فردی گزینه عالی است.

این نوع فروشگاه به شما امکان می دهد ظاهر، احساس و عملکرد فروشگاه خود را کنترل کنید، که به شما انعطاف پذیری بیشتری برای ایجاد تجربه مشتری دقیقی که می خواهید می دهد.شما همچنین مالکیت کامل تمام داده های جمع آوری شده در سایت خود، از جمله اطلاعات مشتری، دارید که می تواند به شما مزیت رقابتی نسبت به فروشگاه های بزرگتر تجارت الکترونیک بدهد.

با این حال، راه اندازی و مدیریت یک فروشگاه تجارت الکترونیکی با نام تجاری فردی می تواند دشوارتر از استفاده از یک پلت فرم میزبانی مانند Shopify باشد. شما باید نرم افزار سبد خرید خود را توسعه دهید یا خریداری کنید، پردازش پرداخت را راه اندازی کنید، و میزبانی و امنیت خود را مدیریت کنید.

اگر می‌خواهید هویت منحصربه‌فرد برند خود را حفظ کنید و انعطاف‌پذیری بیشتری برای ایجاد تجربه مشتری دقیقی که می‌خواهید داشته باشید، فروشگاه‌های تجارت الکترونیکی با نام تجاری فردی گزینه خوبی هستند.

اگر فقط به دنبال شروع سریع هستید و نمی خواهید به جنبه های فنی راه اندازی فروشگاه تجارت الکترونیک بپردازید، ممکن است بخواهید یک بازار یا گزینه خرده فروشی آنلاین را در نظر بگیرید.

2. خرده فروشان آنلاین

خرده فروشان آنلاین وب سایت هایی هستند که محصولات را مستقیماً به مصرف کنندگان می فروشند. معروف ترین خرده فروش آنلاین آمازون است که اقلام متنوعی را به فروش می رساند. تنها در سال 2020، 1.3 میلیون فروشنده به آمازون پیوستند.

خرده فروشان آنلاین به شما این امکان را می دهند که محصولات خود را در فروشگاه های موجود خود بفروشید و در ازای هر فروش، پورسانت دریافت می کنند.این نوع پلتفرم تجارت الکترونیک برای کسب و کارهایی که می خواهند بدون نیاز به راه اندازی فروشگاه خود، فروش سریع و آسان محصولات خود را شروع کنند، خوب است.

همچنین اگر می خواهید به مخاطبان زیادی دست پیدا کنید و زمان یا منابع لازم برای ایجاد فروشگاه تجارت الکترونیک خود را ندارید، می تواند گزینه خوبی باشد.با این حال، اغلب باید در مورد قیمت عمده فروشی مذاکره کنید و به تولید مداوم محصولات خود متعهد شوید.اگر کسب و کار شما آماده افزایش مقیاس نیست، این ممکن است بهترین گزینه برای شما نباشد.

3. بازارها

اگر می خواهید شروع به فروش محصولات کنید اما نمی خواهید فروشگاه خود را راه اندازی کنید، از یک بازار شخص ثالث استفاده کنید.این پلتفرم‌ها به شما امکان می‌دهند بدون نگرانی در مورد راه‌اندازی و نگهداری فروشگاه، محصولات خود را بفروشید.برخی از محبوب ترین بازارها عبارتند از آمازون، eBay (که بیش از 150 میلیون خریدار فعال در سراسر جهان در ژوئن 2021 داشت)، و Etsy (که بیش از چهار میلیون فروشگاه در سال 2020 داشت).

مطالب مرتبط:

5 ابزار ضروری بازاریابی

اهمیت مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) در کسب و کار

10 نکته دیجیتال مارکتینگ در سال 2023

Related Post

Leave a Comment