برای موفقیت در راه اندازی کسب و کار خود یا حتی برای اطلاع از میزان موفقیت شما به نرم افزار حسابداری نیاز دارید. نرم افزار حسابداری به شما این امکان را می دهد تا وضعیت مالی کسب و کار خود را زیر نظر داشته باشید. به طور معمول ، به شما امکان می دهد تمام هزینه ها ، مانند حقوق و دستمزد و تجهیزات ، و همچنین درآمد ، مانند درآمد حاصل از فروش را وارد کنید. مشاغل در هر اندازه ای که باشند از نرم افزار حسابداری استفاده می کنند.

صفحات گسترده برای مدیریت داده های مالی

برای کمک به حسابداری ، مشاغل کوچک اغلب از برنامه های صفحه گسترده مانند Microsoft Excel ، Google Sheets یا OpenOffice استفاده می کنند. شما می توانید یک صفحه گسترده را تقریباً با هر نیاز اساسی حسابداری تطبیق دهید. به عنوان مثال ، می توانید از برنامه های صفحه گسترده برای لیست هزینه ها ، فروش یا سایر داده های مالی مربوطه و حتی مدیریت عملکردهای حسابداری پیشرفته استفاده کنید. به طور کلی ، فقط یک کسب و کار بسیار ساده فقط باید به صفحات گسترده برای حسابداری متکی باشد. برای دیگران ، صفحات گسترده معمولاً از سایر فرایندهای حسابداری تعریف می کنند.

نرم افزار حسابداری تجاری

نرم افزارهای حسابداری تجاری مانند QuickBooks ، TurboCash یا FreshBooks می توانند بیشتر نیازهای حسابداری یک کسب و کار کوچک تا متوسط ​​را برآورده کنند. نرم افزار حسابداری تقریباً با هر شغلی کار می کند و به شما امکان می دهد عملکردهای سفارشی متناسب با نیازهای خاص خود ایجاد کنید. نرم افزار حسابداری تجاری اغلب شامل نمودارهایی است که داده ها را خلاصه می کند و همچنین گزارشاتی که تصویری از وضعیت سلامت یک کسب و کار و فرم های مورد نیاز برای مالیات ارائه می دهد. هر نوع نرم افزار حسابداری تجاری دارای نقاط قوت و ضعف است.

نرم افزار حسابداری سازمانی

شرکتهای بزرگتر ممکن است عملیات بسیار پیچیده ای داشته باشند و نرم افزار حسابداری سازمانی در مدیریت این پیچیدگی کمک می کند. نرم افزار حسابداری برای شرکت های بزرگتر اغلب حسابداری را با سایر خدمات ارائه شده توسط نرم افزار مانند مدیریت گردش کار ، هوش تجاری و برنامه ریزی پروژه ادغام می کند.

اغلب ، هنگامی که یک تجارت بزرگ این نوع نرم افزار حسابداری را انتخاب می کند ، از پروتکل چند مرحله ای پیروی می کند که شامل درخواست اطلاعات فروشندگان نرم افزار حسابداری ، نمایش محصول و ارتباط با سایر شرکت هایی است که از نرم افزار استفاده می کنند. به جای استفاده از صفحات گسترده دو بعدی ، نرم افزارهای سازمانی اغلب بر اساس پایگاه داده های رابطه ای هستند که می توانند روابط بین مجموعه های مختلف اطلاعات را نشان دهند ، مانند نشان دادن حجم فروش همه مشتریان در مقایسه با مناطق آنها ، یا تعداد کارکنان هر شرکت. نرم افزارهای رایج حسابداری برای شرکتها شامل Oracle ، SAP یا Microsoft Dynamics GP است.

نرم افزار حسابداری سفارشی

گاهی اوقات ، یک کسب و کار نرم افزار حسابداری خود را ایجاد می کند. این امر تقریباً به طور تصادفی اتفاق می افتد: با رشد کسب و کار ، از کارکنان آگاه خواسته می شود که نرم افزاری را برای رسیدگی به شرایط مختلف حسابداری بنویسند تا اینکه بعد از مدتی ، کسب و کار متوجه شود که نرم افزار حسابداری سفارشی خود را ایجاد کرده است. در شرایط دیگر ، یک کسب و کار نرم افزار سفارشی ایجاد می کند زیرا هیچ برنامه حسابداری تجاری که نیازهای آن را برآورده کند وجود ندارد.

لیستی از انواع نرم افزارهای حسابداری

اهمیت نرم افزار حسابداری

هنگامی که شما یک شرکت ایجاد می کنید ، باید در مقاطع مختلف حسابداری انجام دهید. شاید از پرداختن به اعداد اجتناب کرده اید یا نمی دانید چگونه از برگه های Excel استفاده کنید. اما بگذارید به شما بگویم که این اعداد نباید شما را بترساند. شما می توانید در اعداد مهارت داشته باشید و نحوه خواندن ، تهیه و درک صورتهای مالی را بیاموزید.

در تهیه صورت های مالی ، می توانید از یک نرم افزار حسابداری متناسب با نیازهای خود استفاده کنید و در اختیار شما باشد.در راه اندازی یک کسب و کار ، باید فروش ، سرمایه و هزینه ها را در عملیات روزانه در نظر بگیرید. همانطور که فروش به شرکت شما می رسد ، باید معاملات مانند مطالبات و بدهی های حساب را در دفتر کل ثبت کنید.

به عنوان یک استارتاپ ، شما مشغول استخدام ، پیدا کردن یک دفتر خوب ، کارهای کاغذی قانونی ، ایجاد تجارت و سوابق فروش خواهید بود. آخرین چیزی که به ذهن شما خطور می کند این است که بر روی میز دریافت ، صورتحساب ، صورتحساب و هزینه ها غرق شوید. اما دیگر نگران نباشید زیرا تعدادی نرم افزار حسابداری وجود دارد که می تواند این کار را برای شما انجام دهد.

در یک روز ، ممکن است صدها معامله انجام شود ، شما چندین گزینه مانند Excel دارید ، اما سریع ترین و کارآمدترین روش برای مدیریت حسابداری استفاده از نرم افزار حسابداری است.

همچنین می توانید وظایف حسابداری را به شرکت های حسابداری برون سپاری کنید. این یک گزینه خوب برای انجام وظیفه در شرکت های حسابداری است ، اما محدودیت هایی وجود دارد زیرا مواردی در شرکت وجود دارد که فقط صاحبان مشاغل یا حسابداران اداری می توانند درک کنند. همچنین به عنوان یک صاحب کسب و کار مهم است که نحوه خواندن و تهیه صورت های مالی را بدانید تا از وضعیت مالی و وضعیت کسب و کار خود مطلع شوید.

مزایای نرم افزار حسابداری

برای استارتاپ هایی با نیروی انسانی و منابع مالی محدود ، ممکن است لازم باشد حسابدار باشید یا حسابداری انجام دهید. توصیه می شود برای ثبت معاملات از نرم افزار حسابداری استفاده کنید.

از طریق حسابداری ، می توانید جریان نقدینگی را به صورت لحظه ای درک کنید. برای اینکه حسابداری موثر و کارآمد باشد ، باید با نرم افزارهای مختلف حسابداری آشنا باشید که می توانید در تجارت خود استفاده کنید. بنابراین ، در اینجا در این مقاله ، ما بهترین نرم افزار حسابداری برای استارتاپ ها را شرح خواهیم داد.

مزایای نرم افزار حسابداری چیست؟

1. به طور خودکار ورودی ها را برای ترازنامه و صورت سود و زیان محاسبه می کند.

2. به راحتی می توانید داده ها را به حسابداران و حسابرس خود منتقل کنید.

3. نرم افزار حسابداری ابزارها و قابلیت های مفیدی را برای تجزیه و تحلیل کسب و کار شما و انجام تجزیه و تحلیل مالی در خود جای داده است. همچنین می تواند پیشنهاداتی را در مورد عملکرد مالی کسب و کار شما ارائه دهد.

4. مدخل های مجله ، پیش نویس ، فاکتورها و صورتهای مالی را می توان به طور خودکار در قالب خوب و حرفه ای چاپ کرد تا حسابداران شما از آنها استفاده کنند یا حسابرسان بخوانند.

مطالب مرتبط:

اهمیت نرم افزار حسابداری برای مشاغل

ویژگی های یک نرم‌ افزار حسابداری مناسب کسب و کار

نیاز کسب و کار شما به حسابداری

Related Post

Leave a Comment