گیمیفیکیشن چیست؟

پس از خواندن این راهنما، بهترین راه های ایجاد گیمیفیکیشن در یادگیری را خواهید فهمید. و قادر خواهد بود برنامه های آموزشی و توسعه را در سازمان خود بهبود بخشد.شما خواهید آموخت که چگونه گیمیفیکیشن می تواند نتایج آموزشی، مشارکت کارکنان و رضایت مشتری را بهبود بخشد.در این مقاله به معرفی گیمیفیکیشن چیست؟ می پردازیم:

گیمیفیکیشن چیست؟

گیمیفیکیشن فرآیند استفاده از مکانیک‌ها، عناصر و اصول بازی و به‌کارگیری آن‌ها در زمینه‌های غیربازی برای تعامل بهتر کاربران است.گیمیفیکیشن را می توان در زمینه های مختلف استفاده کرد. کسب و کارها اغلب از گیمیفیکیشن برای آموزش کارکنان، استخدام، ارزیابی و بهره وری سازمانی استفاده می کنند.کاربردهای دیگر شامل فعالیت بدنی، مشارکت رای دهندگان و برنامه های وفاداری مشتری است.هدف گیمیفیکیشن الهام بخشیدن به کاربران برای تعامل با محتوا است. به خصوص در مورد کارهایی که لذت بخش نیستند، مانند یک برنامه آموزشی عمیق ایمنی یا آموزش انطباق.

چند نمونه از مکانیک های بازی مورد استفاده در گیمیفیکیشن عبارتند از:

اهداف : کار را کامل کنید و پاداشی مانند نشان یا امتیاز دریافت کنید.

وضعیت : کاربران با انجام فعالیت ها سطح یا رتبه خود را افزایش می دهند. تابلوهای امتیازات نشان می‌دهند چه کسی «برنده» است و به کاربران انگیزه می‌دهد تا برای رقابت بیشتر تلاش کنند.

انجمن : کاربران برای حل مشکلات، تکمیل فعالیت ها یا دستیابی به هدفی به صورت جفت یا در گروه قرار می گیرند.

آموزش : نکات، ترفندها و آزمون ها در طول فرآیند به کاربر داده می شود.

جوایز : همانطور که در بالا ذکر شد، امتیازها و نشان‌ها پاداش‌های رایج و مفید هستند. سایر جوایز می تواند تخفیف، کوپن یا کارت هدیه باشد. این انگیزه کاربر را تقویت می کند و تعامل را بالا نگه می دارد.

گیمیفیکیشن موفق به انگیزه درونی کاربر مانند مهارت بیشتر در کار خود کمک می کند و در عین حال انگیزه بیرونی مانند پاداش، امتیاز و نشان را ارائه می دهد.

چگونه گیمیفیکیشن می تواند در آموزش شرکتی کمک کند؟

سه زمینه اصلی وجود دارد که می تواند به بهبود آموزش شرکت کمک کند:

1-کارکنان جدید

جذب موفقیت‌آمیز کارکنان جدید همیشه یک چالش است و وابستگی بیش از حد به اسناد، فیلم‌ها و جلسات آموزشی خشک و خسته کننده به این معنی است که سازمان‌ها فرصت تعامل با کارکنان را از همان روز اول از دست می‌دهند. با استفاده از گیمیفیکیشن در آموزش، یک سازمان از این مسائل جلوگیری می کند.

2- بهبود نتایج آموزشی

با استفاده از گیمیفیکیشن در طول فرآیند آموزش، یک سازمان یک موقعیت برد-برد ایجاد می‌کند که در آن کارمند درگیر است، یادگیری سرگرم‌کننده‌تر می‌شود و کارمند به احتمال زیاد اطلاعاتی را که به آنها آموزش داده می‌شود به خاطر می‌آورد.

با استفاده از روش های تعاملی مبتنی بر سناریوهای کاری واقعی، سازمان ها می توانند به کارکنان جدید کمک کنند تا خواسته های نقش خود، انتظارات رفتاری و استانداردهای سازمانی را بهتر درک کنند.

3-تمرینات خسته کننده یا روتین را به یک تجربه جذاب تبدیل کنید!

هر سازمانی دارای رویه های ایمنی، انطباق یا قانونی خاصی است که کارکنان باید یاد بگیرند یا به طور دوره ای آن ها را بررسی کنند.این روش‌های تمرینی معمول اغلب خشک، بی‌دردسر یا خسته‌کننده هستند.وقتی یک شرکت از گیمیفیکیشن استفاده می کند تا این آموزش را به یک تجربه جذاب تبدیل کند، کارکنان ایمن تری را به دست می آورد که کمتر احتمال دارد این اطلاعات مهم را فراموش کنند.

4-گیمیفیکیشن در محیط کار

بسیاری از سازمان ها برای بهبود مشارکت کارکنان، بهره وری و کاهش گردش مالی در محل کار به بازی سازی روی می آورند.

5-گیمیفیکیشن در تیم سازی

می تواند برای کمک به تیم سازی استفاده شود:

1-اعضای جدید تیم را معرفی کرده و بشناسید.

2-ایجاد اعتماد در تیم

3-بهبود کار گروهی

4-تشویق به همکاری

5-بهبود روحیه و انگیزه

6-گسترش مهارت های ارتباطی

6-گیمیفیکیشن برای بهبود نتایج

از رقابت طبیعی کارکنان خود استفاده کنید تا:

1-رقابت برای فروش، دانش محصول یا سرنخ ایجاد کنید.

2-تابلوهای امتیازات را در تیم ها، بخش ها، شعبه ها یا در کل شرکت ایجاد کنید.

3-به اشتراک گذاری اطلاعات در بین تیم ها را ترویج دهید.

4-تعامل کارکنان را بهبود بخشید.

5-ایجاد انگیزه برای ارائه خدمات عالی به مشتریان

برترین نرم افزار گیمیفیکیشن

بر اساس گزارش 2022 توسط Technavio، بازار جهانی گیمیفیکیشن تا سال 2026 به میزان 22.77 دلار رشد خواهد کرد. این در درجه اول توسط نرم افزار گیمیفیکیشن آموزش الکترونیکی و همچنین ابزارهای بازی سازی سازمانی هدایت می شود. برخی از بهترین ابزارهای موجود امروزی عبارتند از:

1-Gametize


کسب‌وکارها از Gametize برای حمایت از مشتری، کمپین‌های مصرف‌کننده، بازاریابی محتوا، فعالیت‌های مشارکت کارکنان مانند یادگیری و توسعه (L&D)، طرح‌های تحول و ایجاد جامعه استفاده می‌کنند. Gametize ساده است و طیف گسترده ای از چالش ها را ارائه می دهد که تماماً دارای مارک سفید هستند و مخصوصاً برای مشتریان ایجاد شده اند تا به سرعت بازی خود را در پلتفرم های رسانه های اجتماعی در وب و دستگاه های تلفن همراه راه اندازی کنند.

طرح داستانی تولید شده توسط کاربر Gametize، بازخورد خودکار و جوایز این امکان را برای کاربران فراهم می کند تا تجربه آموزشی را دوباره تصور کنند. پلت فرم تجزیه و تحلیل قوی آن می تواند به شما کمک کند بینشی جامع از مخاطبان خود به دست آورید و تعامل بیشتری با کاربر ایجاد کند.

2-Mambo.IO

برای یک پلتفرم گیمیفیکیشن منبع باز، Mambo.IO یک گزینه ترجیحی است. Mambo.IO با راه‌حل‌های بازی‌سازی‌شده برای مشارکت کارکنان، وفاداری مشتری، و یادگیری الکترونیکی، توسعه سفارشی و غیرمجاز را برای ابتکارات بازی‌سازی شما امکان‌پذیر می‌کند. Mambo.IO توسعه سفارشی و خارج از قفسه را برای ابتکارات گیمیفیکیشن شما با راه‌حل‌های بازی‌سازی شده برای تعامل کارکنان، وفاداری مشتری، و یادگیری الکترونیکی ترویج می‌کند.

پلت فرم Mambo.IO به افزایش عملکرد، دانش و رضایت کارکنان کمک می کند. گیمیفیکیشن ممکن است با تشویق کاربران به استفاده از همه برنامه های کاربردی سازمانی شما به رشد سازمان شما کمک کند. برای کسب‌وکارهایی که نمی‌خواهند زیرساخت‌ها را مدیریت کنند یا نیازهای خاصی برای رسیدگی به داده‌ها ندارند، Mambo.IO یک راه‌حل میزبانی نیز ارائه می‌کند.

3-مهندسی رشد

مهندسی رشد برنامه های آموزشی آنلاین جالبی را ارائه می دهد که اثرات تجاری قابل توجهی دارند. استراتژی‌های مهندسی رشد جوامع یادگیری را تقویت می‌کنند، کنجکاوی را برمی‌انگیزند و به رفتارهای مناسب پاداش می‌دهند. این برنامه قابلیت‌های مدیریت تقویم، گزارش حضور و غیاب و ارزیابی‌های هم‌زمان را به عنوان بخشی از بسته استاندارد LMS دارد.

یک ماژول گیمیفی شده در این ابزارها، کاربران را قادر می سازد تا پیشرفت خود را پیگیری کنند و رقابت را در داخل یک گروه بسته تقویت می کند. کسب و کارها می توانند راه حل های مرتبط را به صورت جمعی یا هر محصول را به طور جداگانه به کار گیرند. گیمیفیکیشن، یادگیری اجتماعی و شخصی سازی همگی در محصولات مهندسی رشد استفاده می شوند تا به یادگیرندگان و کارکنان کمک کنند تا رفتار خود را در دراز مدت اصلاح کنند.

4-Hoopla توسط Raydiant

Hoopla یک ابزار شناسایی و انگیزشی خودکار، در زمان واقعی است که برای الهام بخشیدن به تیم ها ایجاد شده است. Hoopla از داده‌هایی استفاده می‌کند که به‌طور خودکار از Salesforce استخراج می‌شود تا کانال‌های جریانی با تابلوهای امتیازات، داشبورد، نوارهای پیشرفت و سایر ویژگی‌هایی ایجاد کند که به کاربران اجازه می‌دهد پیروزی‌ها را جشن بگیرند. شرکت ها می توانند از Hoopla برای دادن داده های بلادرنگ به تیم های مسئول فروش، مراقبت از مشتری، پشتیبانی، بازاریابی و سایر زمینه ها استفاده کنند.

گیمیفیکیشن و رقابت دوستانه توسط Hoopla برای تقویت کار تیمی و تعامل استفاده می شود. از طریق پخش‌های قابل مشاهده که در آن کارمندان روی علائم دیجیتال برای دفاتر، وب و برنامه‌های تلفن همراه برای اعضای تیم از راه دور کار می‌کنند، عملکرد را برای شرکت‌هایی در هر اندازه افزایش می‌دهد.

5-Upshot.ai

صاحبان محصولات دیجیتال و بازاریابان ممکن است با استفاده از پلتفرم تعامل و بازی سازی کامل مشتری، Upshot.ai، جذب و تبدیل محصول خود را افزایش دهند. شرکت‌های Fortune 1000 که از Upshot.ai استفاده می‌کنند عبارتند از GE، UHG، Puma، Sony، ITC و Tenet Healthcare.

این شرکت ها تا 400 درصد افزایش در جذب محصول و 300 درصد افزایش درآمد سالانه داشته اند. ممکن است بزرگ‌ترین راه‌حل‌های تعامل و گیمیفیکیشن را در Upshot.ai بیابید که شامل تجزیه و تحلیل و تقسیم‌بندی پیشرفته نیز می‌شود. توصیه‌های درون‌برنامه‌ای پویا با استفاده از گرافیک، ویدیو، نکات صفحه‌نمایش و صفحه‌نمایش اسپلش توسعه‌یافته تا به‌طور روش‌مند و مستمر کاربرانی را که پذیرش محصول و ویژگی‌ها را افزایش می‌دهند.

Gamify the World Engine (GWEN)-6

یک موتور واسط برنامه نویسی کاربردی مبتنی بر ابر (API) به نام Gamify the World Engine تغییر رفتار بلند مدت را ترویج می کند. استفاده از دیدگاه های علمی رفتاری در گیمیفیکیشن بارها موفقیت آمیز بوده است، اما این امر اغلب نیازمند پروژه های پرهزینه و وقت گیر با دسترسی به دانش لازم است. پس از اجرا، حفظ آن در طول زمان دشوار است.

اکنون به راحتی می‌توان گیمیفیکیشن بهترین روش مبتنی بر علم را در چند روز به جای چند سال پیاده‌سازی کرد، زیرا GWEN قبلاً کارهای دشوار را برای شما انجام داده است. GWEN شما را قادر می سازد تا بینش هایی را در مورد رفتار کاربران خود جمع آوری کنید و با ارائه ابزار و قدرت به کارگیری گیمیفیکیشن، تعامل کاربر را به حداکثر برسانید.

7-Funifier

پلتفرم گیمیفیکیشن Funifier Studio برای تعامل و حمایت از جامعه استفاده می شود و استفاده ایمن، سازگار و ساده است. امنیت داده ها اولویت اصلی Funifier است که به کاربران امکان می دهد دسترسی به گیمیفیکیشن خود را نه تنها بر اساس موقعیت جغرافیایی، بلکه بر اساس مناطق زمانی، سایر برنامه ها، آدرس های IP و بسیاری از عوامل دیگر مدیریت کنند.

برای طراحی استراتژی گیمیفیکیشن بهینه برای کسب‌وکارتان، می‌توانید بیش از 90 مکانیک بازی دیگر را علاوه بر PBL (نقاط، نشان‌ها و تابلوهای امتیازات) در Funifier Studio ترکیب کنید. به دلایل مختلف، از جمله آموزش کارکنان و مدیریت عملکرد، مشتریان از Funifier برای الهام بخشیدن به رفتارهای هدف استفاده می کنند.

مطالب مرتبط:

چگونه به یک کارآفرین تبدیل شویم؟

10 ابزار طراحی اپلیکیشن برای توسعه دهندگان

نحوه راه اندازی استارتاپ فناوری 2022

Related Post

Leave a Comment