برند سازی چیست؟

برندسازی فرآیند ایجاد یک درک قوی و مثبت از یک شرکت، محصولات یا خدمات آن در ذهن مشتری با ترکیب عناصری مانند لوگو، طراحی، بیانیه ماموریت و یک موضوع ثابت در تمام ارتباطات بازاریابی است. برندسازی موثر به شرکت ها کمک می کند تا خود را از رقبای خود متمایز کنند و یک پایگاه مشتری وفادار ایجاد کنند.این بدان معناست که مشتریان انتظار دارند که لحن صدای شما از طریق ایمیل، وب سایت، خدمات مشتری و هر نقطه تماس دیگری در کسب و کار شما یکسان باشد. اگر برند خود را تغییر دهید، باید لوگو و استایل خود را در همه جا چه آنلاین و چه آفلاین تغییر دهید. اطمینان حاصل کنید که یک نام تجاری ثابت ایجاد می کنید تا مشتریان شما از حضور همه کانال شما لذت ببرند.در ادامه به معرفی برند سازی می پردازیم:

برندسازی در فروشگاه می‌تواند بسیار متفاوت از برندسازی آنلاین باشد، زیرا در فروشگاه باید نگران موقعیت‌یابی محصولات و وسایلی باشید که می‌توانند بر نحوه تجربه مشتری از برند شما تأثیر بگذارند. برندسازی در فروشگاه تجربه‌ای‌تر است زیرا مردم می‌توانند در اطراف قدم بزنند و چیزها را تحویل بگیرند، در حالی که مشتریان آنلاین صحنه‌ای دو بعدی را تجربه می‌کنند. البته، عناصر خاصی از برندسازی هم به صورت آنلاین و هم در فروشگاه سازگار هستند. اینها شامل تصاویر و لوگوهای ثابت است.

چرا برندسازی مهم است؟

یک برند منحصربه‌فرد می‌تواند با ایجاد مزیت رقابتی نسبت به رقبایتان و کمک به جذب و حفظ مشتریان با هزینه‌ی بسیار کمتر، تأثیر زیادی بر سود شما داشته باشد. در تجارت الکترونیک، جایی که شرکت‌های جدید (و در نتیجه رقبای جدید) هر روز ظهور می‌کنند، یک برند تثبیت‌شده می‌تواند دارایی ارزشمندی در جذب مشتری و ایجاد سود باشد.

صرف نظر از اینکه زمان و تلاش خود را صرف ایجاد یک برند جذاب می کنید یا به هیچ وجه به آن توجه نمی کنید، کسب و کار شما همچنان یک برند دارد. با این حال، ممکن است کاملاً متفاوت از نحوه دیده شدن شما باشد.با ساختن دقیق برند خود از طریق داستان‌ها، روابط، پیام‌های بازاریابی و دارایی‌های بصری، این فرصت را دارید که انتظارات مشتریان خود را شکل دهید و یک پیوند منحصر به فرد ایجاد کنید که فراتر از رابطه خرید و فروش است.

نام تجاری خوب استراتژیک است، در حالی که بازاریابی تاکتیکی است. هنگامی که اهداف بالاتر را تعیین می کنید و وعده برند خود را به وضوح تعریف می کنید، می توانید شروع به ایجاد یک برنامه بازاریابی کنید که در جهت دستیابی به آن اهداف باشد.

اهمیت برندسازی در تجارت الکترونیک

برندسازی فرآیند پیچیده ای است که نیازمند برنامه ریزی دقیق و رویکرد حساب شده است. در حالت ایده‌آل، باید استراتژی برندسازی خود را قبل از راه‌اندازی فروشگاه آنلاین خود انجام دهید تا از کار معکوس برای همسو کردن فروشگاه خود با انتظارات مشتری خودداری کنید. ارتباط با یک برند قوی آسان است و از ارزش هایی استفاده می کند که به خوبی با مخاطبان هدف طنین انداز می شود. برای یک فروشگاه تجارت الکترونیک، یک نام تجاری قوی همچنین می تواند یک شبکه ایمنی باشد که از یک تجارت در برابر رقابت در قیمت محافظت می کند.

بنابراین چگونه می‌خواهید یک برند برای یک فروشگاه آنلاین بسازید؟ در اینجا مراحل کلیدی در برندسازی تجارت الکترونیک آورده شده است:

1-مشتریان خود را درک کنید:

برای برقراری ارتباط موثر، باید عناصری را که بر مشتریان هدف شما تأثیر می‌گذارند شناسایی کنید و بر روی استفاده از آنها تمرکز کنید. اونها چی دوست دارن؟ چه چیزی باعث انگیزه و جذب آنها می شود؟ آنها چه چیزی را در مورد برند شما دوست دارند؟

2-شخصیت برند خود را تعریف کنید:

شخصیت برند شخصیت کسب و کار شما است که در آن تجربیات مشتری را ارائه خواهید کرد. این به شدت تحت تأثیر بینش هایی است که شما در مورد مشتریان هدف خود جمع آوری می کنید. چه لحن صدایی برای این مخاطب مناسب است؟ چه نوع زبانی بیشترین تأثیر را خواهد داشت؟ چه تصاویری توجه آنها را جلب خواهد کرد.

3-برند خود را متبلور کنید:

وعده نهایی که به مشتریان خود می دهید چیست؟ چگونه محصولات/خدمات شما زندگی آنها را بهتر می کند؟ چگونه می خواهید به این وعده عمل کنید؟ 66 درصد از مصرف کنندگان فکر می کنند شفافیت یکی از جذاب ترین ویژگی های یک برند است.

4-دارایی های بصری خود را کامل کنید:

خریداران آنلاین این تجمل را ندارند که محصولاتی را که می خرند لمس کنند و احساس کنند، بنابراین تجربه بصری بسیار مهم است. دارایی های بصری یک برند همه عناصر رو به جلو هستند، مانند طراحی وب سایت، فونت ها و تایپوگرافی، پالت رنگ، طرح های لوگو و تبلیغات و همچنین تجربه بسته بندی و جعبه گشایی که ایجاد می کنید. این یک ابزار قدرتمند برای برندسازی است که زمانی به اوج خود می رسد که تمام قسمت های متحرک مختلف هماهنگ باشند و هماهنگ کار کنند. تحقیقات نشان می دهد که داشتن یک رنگ امضا به یاد ماندنی، شانس شناسایی برند شما توسط مشتریان را تا 80 درصد افزایش می دهد.

5-تجربه مشتری را اصلاح کنید:

اگر چه شما کنترل کمی روی اینکه در نهایت مشتریانتان چه احساسی در مورد برندتان خواهند داشت، دارید، باید تمام تلاش خود را بکنید تا مطمئن شوید که هر تعامل و نقطه تماسی که با مشتریانتان دارید با وعده‌های برندتان همسو بوده و از دستورالعمل‌های برندتان پیروی می‌کند.

69٪ از مصرف کنندگان می گویند که مهمترین کاری که برندها می توانند برای بهبود تجربه خود انجام دهند “شناخت آنها” است. این شامل همه چیز می شود، از سیاست های بازگشت شما گرفته تا ترتیبات حمل و نقل تا ارتباطات بازاریابی ایمیلی و موارد دیگر.

یادت باشه پس بده چیزی به سادگی تشکر از مشتریان وفادارتان می‌تواند به تقویت تصویر برند شما کمک کند. با اجرای برنامه های وفاداری یا تبلیغات ویژه، ارائه هدایای رایگان گاه به گاه یا افزایش تخفیف، قدردانی خود را نشان دهید. این یک راه مطمئن برای ایجاد روابط بلندمدت با مشتریان و انسانی کردن برند شما است.

چرا برندسازی مهم است؟


نام تجاری به دلیل تأثیر کلی که بر شرکت شما می گذارد برای یک تجارت کاملاً حیاتی است. برندسازی می‌تواند نحوه درک مردم از برند شما را تغییر دهد، می‌تواند کسب‌وکار جدید را هدایت کند و ارزش برند را افزایش دهد – اما اگر اشتباه انجام شود یا اصلاً انجام نشود، می‌تواند برعکس عمل کند.

بیایید چیزی را درست تنظیم کنیم: چه کسب و کار کاری در مورد آن انجام دهد یا نه، شهرت ایجاد می کند. نتیجه می تواند یک شهرت خوب یا بد باشد. درک و استفاده از نام تجاری تنها به این معنی است که شما کنترل را در دست بگیرید و سعی کنید آن شهرت را کنترل کنید. به همین دلیل است که توصیه می شود از همان ابتدای راه اندازی کسب و کار خود، برندسازی را در نظر بگیرید.

برخلاف تصور عمومی، برندسازی یک «تاکتیک بازاریابی گران قیمتی نیست که فقط برندهای بزرگ از آن استفاده می‌کنند». برعکس – برندسازی ارتباط زیادی با عقل سلیم دارد و به شدت تحت تأثیر بازاری است که در آن هستید و سطحی که می خواهید در آن بازی کنید. نام تجاری شامل ترکیبی ثابت از صلاحیت ها و فعالیت های مختلف است، بنابراین هزینه آن می تواند به شدت در هر مورد متفاوت باشد. مشاوران سطح بالا و اجرای بی عیب و نقص، البته گرانتر از هر چیزی زیر آن خواهند بود. به همین ترتیب، برای مثال، برندسازی یک تجارت بین‌المللی و چند محصولی، بسیار چالش‌برانگیزتر و منابع سنگین‌تر از یک کسب‌وکار محلی خواهد بود. هیچ رویکردی برای همه وجود ندارد.

1-نام تجاری ارزش کسب و کار را افزایش می دهد!


برندسازی هنگام تلاش برای ایجاد کسب و کار آینده مهم است و یک نام تجاری قوی می تواند با دادن اهرم بیشتر به شرکت در صنعت، ارزش یک تجارت را افزایش دهد. این باعث می شود که به دلیل جایگاه محکم آن در بازار، فرصت سرمایه گذاری جذاب تری باشد.

2-برندسازی مشتریان جدیدی ایجاد می کند!

یک نام تجاری خوب هیچ مشکلی در ایجاد کسب و کار ارجاع نخواهد داشت. برندسازی قوی عموماً به این معنی است که تصور مثبتی از شرکت در بین مصرف کنندگان وجود دارد و آنها احتمالاً به دلیل آشنایی و اطمینان فرضی استفاده از نامی که می توانند به آن اعتماد کنند، با شما تجارت می کنند. هنگامی که یک برند به خوبی تثبیت شد، تبلیغات دهان به دهان بهترین و موثرترین تکنیک تبلیغاتی شرکت خواهد بود.

3-غرور و رضایت کارکنان را بهبود می بخشد!


هنگامی که یک کارمند برای یک شرکت با برند قوی کار می کند و واقعاً پشت این برند می ایستد، از شغل خود رضایت بیشتری خواهد داشت و درجه غرور بیشتری نسبت به کاری که انجام می دهد خواهد بود. کار کردن برای برندی که از اعتبار بالایی برخوردار است و در بین عموم مردم مورد توجه قرار می گیرد، کار در آن شرکت را لذت بخش تر و لذت بخش تر می کند.همانطور که قبلا ذکر کردیم، ذینفعان یک برند فقط مشتریان نیستند، بلکه کارمندان نیز هستند. ما باید از این واقعیت آگاه باشیم که تعامل انسانی اساس تجارت است و کارکنان اولین خط ارتباطی هر برند – اولین سفیران هستند. کارمندانی که ارتباط خوبی با برند دارند، این ادراک را برای مشتریان و شرکایی که با آنها در تعامل هستند، تداوم می بخشند. این همچنین می تواند به رهبری بهتر، مشارکت بیشتر و محصولات و خدمات بهتر ترجمه شود.

4-ایجاد اعتماد در بازار


شهرت یک برند در نهایت به میزان اعتمادی که مشتریان می توانند به آن داشته باشند خلاصه می شود. هرچه بیشتر به یک برند اعتماد کنید، درک بهتری از آن، شهرت آن و در نتیجه خود برند قوی تر می شود.

5-برندسازی در عمل

موضوع برندینگ قطعا تک پیجری نیست. این یک موضوع همیشه در حال تکامل است که حوزه‌های تخصصی بسیاری را شامل می‌شود: مدیریت کسب‌وکار، بازاریابی، تبلیغات، طراحی، روان‌شناسی و موارد دیگر. برندسازی نیز لایه های مختلفی دارد که هر کدام معنا و ساختار خاص خود را دارند. این همان بازاریابی نیست، اما زمینه های مشترک زیادی بین این دو وجود دارد، به همین دلیل است که نمی توانیم بپذیریم یا انکار کنیم که برندسازی و بازاریابی به نوعی تابع یکدیگر هستند. آنها به یکدیگر وابسته هستند و هدف اصلی آنها خدمت به تجارت است.

مطالب مرتبط:

PPC چیست؟

کارتخوان یوروو i9100 با قابلیت نصب نرم افزار حسابداری

بازاریابی عصبی چیست؟

Related Post

Leave a Comment