مهارت های ضروری حسابداری

هرکسی که مایل به ورود به رشته حسابداری است باید تحصیلات تخصصی، گواهینامه و دانش کسب کند. درک مهارت های اساسی یک حسابدار به متخصصان با مدرک پیشرفته اجازه می دهد تا در محدوده وسیع تری از فرصت های شغلی در این زمینه پیمایش کنند.اما موفقیت به چیزی بیش از کسب مدارک صحیح نیاز دارد. برای لذت بردن از یک حرفه حسابداری موفق، نامزدها باید فهرستی از استعدادها و ویژگی‌های عمومی داشته باشند که به آنها کمک می‌کند نه تنها پیشرفت کنند، بلکه هر روز به طور مؤثر کار کنند. حسابداری همچنان یک صنعت پرسرعت است که به متخصصان نیاز دارد تا دانش خود را در این زمینه به طور مداوم ارتقا دهند.در این مقاله به معرفی 9 مهارت ضروری یک حسابدار می پردازیم:

حسابداران آینده نگر می توانند برخی از این مهارت ها را از طریق برنامه هایی مانند کارشناسی ارشد حسابداری بیاموزند. سایر مهارت ها بر اساس شخصیت و تمایلات یک نامزد بیشتر ذاتی هستند. با این حال، حتی برای این نوع مهارت‌ها، فقط دانستن اینکه چه ویژگی‌هایی در کار مفید خواهد بود، می‌تواند نامزدها را برای مشاغل موفق در حسابداری آماده کند.

مجموعه مهارت های حسابداری

در حسابداری، مانند هر حرفه ای، بااستعدادترین شاغلین دارای ترکیبی از توانایی های آموخته شده و ذاتی هستند که آنها را برای کار مناسب می کند. کسانی که علاقه مند به ورود به این رشته هستند باید تلاش کنند تا طیفی از مهارت های سخت و نرم را توسعه دهند که به آنها کمک می کند تا در حرفه خود پیشرفت کنند.

1. هوش تجاری

انتظار می رود حسابداران به طور مکرر با سایر بخش ها تعامل داشته باشند و به طور کامل در عملکرد روزانه کسب و کار شرکت کنند. بنابراین آنها به مهارت های تصمیم گیری عالی، تفکر استراتژیک و مذاکره نیاز دارند – درست مانند هر حرفه ای سطح بالا. مسئولیت‌های شغلی آن‌ها از آن‌ها می‌خواهد که اطمینان حاصل کنند که سهامداران اصلی با استراتژی مالی سازمان همسو هستند. حسابداران این توانایی را دارند که تصویر بزرگ را ببینند و درک کنند که نقش آنها چگونه بر کل سازمان تأثیر می گذارد.

2. دانش فنی

رشته حسابداری بیش از بسیاری از حوزه های فناوری محور است و حسابداران باید دانش خود را به روز نگه دارند. سازمان کارکنان رابرت هاف خاطرنشان می کند که حسابداران باید توانایی پیشرفته اکسل، تجربه برنامه ریزی منابع سازمانی (ERP)، تخصص در تجزیه و تحلیل داده های بزرگ، دانش نرم افزار هوش تجاری، استعداد با Hyperion و دانش کاری QuickBooks داشته باشند. علاوه بر این، بسیاری از شرکت‌های حسابداری در برنامه‌های آموزشی کارکنان سرمایه‌گذاری می‌کنند، که تضمین می‌کند کارکنانشان در مورد فناوری‌های نوظهور به‌روز می‌مانند.

4. رهبری

متخصصان حسابداری باید خود شروع کننده‌هایی با انگیزه باشند که بتوانند بینش‌های جدیدی را به اشتراک بگذارند، پروژه‌ها را مدیریت کنند و به اعضای تیم خود انگیزه بدهند، همگی در حالی که مهارت‌های رهبری قوی را نشان می‌دهند. همچنین ممکن است از حسابداران انتظار می رود که ایده های تازه ای را ارائه دهند و در بهبود روش ها و عملکرد شرکت کمک کنند.

مهارت های رهبری به ویژه زمانی که حسابداران نیاز به تصمیم گیری های مالی دشوار دارند، مهم باقی می مانند. حسابداران برای انتقال اطلاعات مهم به ذینفعان به اعتماد به نفس نیاز دارند. به عنوان مثال، ممکن است مجبور شوند توضیح دهند که چرا یک کسب و کار نیاز به اصلاح و کاهش بودجه برای بخش ها یا طرح های غیرفعال دارد.

5. خدمات مشتری

حسابداران موفق می دانند که چگونه به نیازها و نگرانی های مشتریان خود گوش دهند. نیازهای یک مشتری می تواند آینده یک سازمان را بسازد یا خراب کند. با پرداختن به نگرانی های مشتریان، متخصصان حسابداری می توانند به سازمان کمک کنند تا به سمت یک راه حل مناسب مالی حرکت کند.

حسابداران باید نگرش مثبت خود را حفظ کنند و رویکردی مثبت در برابر تحویل یا ضرب الاجل به مشتریان بدهند. تعیین انتظارات واقع بینانه برای مشتریان مهم است.

6. تجربه کاری تخصصی

شرکت ها ممکن است به دنبال استخدام افراد حرفه ای حسابداری با تجربه تخصصی در زمینه های خارج از حسابداری سنتی باشند. به عنوان مثال، برخی از حسابداران ممکن است در حسابداری مالیاتی تخصص داشته باشند، در حالی که برخی دیگر ممکن است در حسابداری قانونی تجربه داشته باشند.

افراد حرفه ای که مایل به کسب عنوان حسابدار رسمی هستند، باید ابتدا تجربه کاری در زمینه حسابداری تحت نظارت CPA کسب کنند. سپس فرد باید یک سری امتحانات را که توسط مؤسسه حسابداران رسمی آمریکا (AICPA) اداره می شود، پشت سر بگذارد.

سازمان‌هایی مانند مؤسسه آمریکایی CPA دوره‌هایی را در این زمینه ارائه می‌دهند تا به متخصصان کمک کنند تا در تمرکزهای مختلف حسابداری که موضوعاتی مانند مرجع نظارتی، قانون داد-فرانک، و تجزیه و تحلیل و بررسی جامع سرمایه را پوشش می‌دهد، سرعت بگیرند. برای حفظ رقابت در این زمینه، حسابداران به آموزش خود در زیر شاخه های مختلف حسابداری ادامه می دهند.

7. توانایی تحلیل

متخصصان حسابداری باید قادر به خواندن و تفسیر ارقام و داده ها باشند. این مهارت می تواند در طیف وسیعی از شرایط، از پر کردن اظهارنامه مالیاتی گرفته تا حسابرسی داده ها تا یافتن اشتباهات یا تقلب، کاربرد داشته باشد. حسابداران باید دقیق، اعدادی و تحلیلی باشند.

مهارت های تحلیلی یکی از مهم ترین مهارت ها برای متخصصان حسابداری، به ویژه برای کسانی که در رشته هایی مانند حسابداری قانونی هستند، باقی مانده است. حسابداران قانونی معاملات تجاری را تجزیه و تحلیل می کنند، اسناد مالی را بررسی می کنند، دارایی ها را بازیابی می کنند و مصاحبه انجام می دهند. آن‌ها از مهارت‌های تحلیلی برای جمع‌آوری گزارش‌هایی استفاده می‌کنند که یک جرم مالی را با استفاده از داده‌ها و نمودارها ترسیم می‌کنند. در برخی موارد، این متخصصان ممکن است مجبور شوند یافته های خود را در دادگاه ارائه کنند.

8. تفکر انتقادی

تفکر انتقادی به توانایی اجرای دانش برای حل مشکلات پیش بینی نشده اشاره دارد. حسابدارانی که توانایی خود را در تفکر انتقادی تقویت کرده اند، می توانند مشکلات را به طور عینی حل کنند. تصمیم‌گیری بی‌طرفانه می‌تواند راه‌حل‌های منطقی‌تری ایجاد کند.

بخشی از تفکر انتقادی مؤثر شامل جمع‌آوری داده‌های مختلف است که حسابداران می‌توانند از آنها برای یافتن راه‌حل‌هایی برای مشکلات مالی پیچیده و پیش‌بینی چالش‌هایی که ممکن است در آینده بر کسب‌وکار تأثیر بگذارند، استفاده کنند. برای مثال، حساب‌ها باید بتوانند استراتژی‌های مالی را در پرتو تغییر قوانین تنظیم کنند.

9. مدیریت زمان

مدیریت زمان برای موفقیت یک حرفه ای حسابداری بسیار مهم است. این مهارت یکی از سخت‌ترین مهارت‌ها است، زیرا حتی حسابداران با سال‌ها تجربه ممکن است با مدیریت زمان دست و پنجه نرم کنند.متخصصان حسابداری متخصص در قانون مالیات اهمیت حفظ مهلت ها را درک می کنند. هر سال در طول فصل مالیات، آنها باید سازماندهی شوند تا به مشتریان خود مشاوره مالیاتی ارائه دهند و تمام اظهارنامه های مالیاتی خود را به موقع ارسال کنند.

مهارت های تخصصی حسابداری

تمرکز بر یک حوزه خاص از حسابداری به متخصصان این امکان را می دهد تا جنبه های مختلف این حوزه را کشف کرده و پایگاه مشتریان خود را گسترش دهند. توسعه مهارت های تخصصی در زمینه های زیر می تواند یک حسابدار را به دارایی با ارزشی برای مشتریان خود تبدیل کند.

1.حسابرسی

شامل بررسی صورتهای مالی سازمانی یا دولتی است تا اطمینان حاصل شود که هیچ قانون یا مقرراتی نقض نشده است. کسانی که دانش حسابرسی دارند از اصول عمومی پذیرفته شده حسابداری (GAAP) پیروی می کنند که توسط هیئت حسابداری مالی مشخص شده است.

2.حسابداری مالی

بر پیگیری صورت های مالی یک سازمان در یک دوره زمانی طولانی تمرکز دارد. حسابداران به مهارت‌های حسابداری مالی برای تهیه صورت‌های حسابداری برای استفاده توسط مدیران سطح C، اعضای هیئت مدیره و سهامداران نیاز دارند.

3.اخلاق

رکن اخلاقی است که همه حسابداران را از نظر اخلاقی مسئول می داند. منشور اخلاقی بین المللی برای حسابداران حرفه ای زمینه را برای آنها فراهم می کند تا از آنها پیروی کنند. متخصصان حسابداری قوانین، مقررات و پیامدهای اخلاقی برخی معاملات مالی را درک می کنند.

4.هوش تجاری

شامل استفاده از داده ها برای بهبود گردش کار سازمان، جلوگیری از عدم دقت و شناسایی شاخص های کلیدی عملکرد (KPI) است. حسابداران از ابزارهای هوش تجاری مانند تجسم داده ها برای نظارت بر روندهای مالی و عملیاتی و ارائه این اطلاعات به ذینفعان استفاده می کنند.

مطالب مرتبط:

انواع تعاریف مالیاتی

مهارت های برتر حسابداری برای موفقیت

آینده بلاک چین در حسابداری

Related Post

Leave a Comment