نرم افزار حسابداری فروشگاهی

محیط فروشگاهی امروزی بسیار متفاوت از حتی یک دهه پیش به نظر می رسد. مشتریان گزینه های بی حد و حصری دارند که باعث افزایش سطح رقابت شدید در بین فروشگاه ها می شود. در تلاش برای درک تقاضا و ارائه بر این اساس، خرده‌فروشان به نرم‌افزار حسابداری خرده‌فروشی روی می‌آورند که قادر به مدیریت بسیار بیشتر از معاملات نقطه‌فروش (PoS) است.

خرده‌فروشان امروزی به راه‌حل‌های جامعی علاقه‌مند هستند که همه جنبه‌های کسب‌وکارشان، از سفارش محصولات گرفته تا پیش‌بینی عادات خرید مشتریان را در بر می‌گیرد. همانطور که در نظر می گیرید کدام محصولات به بهترین وجه از موفقیت کسب و کار شما پشتیبانی می کنند، در اینجا پنج ویژگی مهم وجود دارد که باید در نظر بگیرید:

1.مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)

نرم افزار CRM چیزی فراتر از یک دفترچه تلفن است. این به شما کمک می کند تا مشتریان خود و عادات خرید آنها، نحوه برقراری ارتباط را ترجیح می دهند، زمانی که احتمال خرید بیشتری دارند و احتمالاً چه چیزی را خریداری می کنند، درک کنید. یک پلت فرم CRM ادغام شده با نرم افزار فروشگاهی (یا یک پلت فرم خرده فروشی با CRM داخلی) یک راه عالی برای اتصال تراکنش های درون فروشگاهی و آنلاین با استراتژی های بازاریابی و فروش بزرگتر است.

2.مدیریت زنجیره تامین (SCM)

هر خرده‌فروشی از ترکیب متفاوتی از ابزارها برای مدیریت زنجیره تامین استفاده می‌کند که می‌تواند شامل مدیریت سفارش، انجام، مدیریت انبار، بازگشت و سایر عملکردها باشد. برخی از خرده فروشان در اینجا به دنبال یک مجموعه همه کاره هستند، در حالی که برخی دیگر یک یا دو راه حل مستقل را انتخاب می کنند. اگر بتوانید یک راه حل خرده فروشی/حسابداری با برخی از این ویژگی های داخلی پیدا کنید، در هزینه خود صرفه جویی کرده و با نگه داشتن همه آنها در یک سیستم، برخی از فرآیندهای SCM خود را سرعت خواهید بخشید. شما می توانید تشخیص دهید که چه زمانی محصولات کم هستند، و حتی زمانی که منطقی است آن را رها کنید. به دنبال محصولی باشید که داده‌های فروش و موجودی را با ویژگی‌های اولیه SCM مانند مدیریت و انجام سفارش ترکیب کند.

3.کنترل موجودی

انواع مختلفی از محصولات برای فروش و راه های فروش آنها وجود دارد، بنابراین ردیابی موجودی نیازمند راه حلی است که می تواند با نیازهای منحصر به فرد خرده فروشان خاص مطابقت داشته باشد. ممکن است یک فروشگاه یا چندین مکان، انبار و محصولات داشته باشید که از طریق چندین روش حمل و نقل مختلف بین آنها حرکت می کنند. اگر می‌خواهید سودآوری را افزایش دهید و هزینه‌های سربار را کاهش دهید، سعی کنید یک راه حل حسابداری بیابید که بتواند موجودی را نیز ردیابی کند.

4.فروش چند کاناله

نرم افزار فروشگاهی شما باید بتواند به طور خودکار هر کانال فروش را با اطلاعات مربوط به محصولات موجود به روز کند. این امر به ویژه در صورتی صادق است که سایت های تجارت الکترونیک یا ترکیبی از مکان های فیزیکی و مجازی را مدیریت کنید. به دنبال نرم‌افزاری باشید که بتواند فوراً در سفارش‌های جدید موجودی ذخیره کند تا هرگز خطر فروش یک محصول را به بیش از یک نفر یا تمام شدن موجودی آن با هم نداشته باشید.

5.نقطه فروش (PoS)

نرم افزار Point-of-Sale (PoS) بسیار بیشتر از یک صندوق پول، باید بتواند نه تنها یک تجربه خرید روان را به مشتریان شما ارائه دهد، بلکه اطلاعات لازم را برای تعامل با همکاران فروش شما نیز ارائه دهد. یک راه حل مدرن خرده فروشی شامل تاریخچه خرید و اطلاعات شخصی برای دستیابی به هر دوی این اهداف خواهد بود. سایر ویژگی‌های POS ممکن است شامل پردازش پرداخت، اسکن بارکد، سفارش‌های ویژه، بازگشت کالا و گزارش پایان روز باشد.شما نباید در موقعیتی قرار بگیرید که به مشتری بگویید نمی توانید یک محصول یا یک معامله قبلی را پیدا کنید. نرم افزار PoS شما باید این داده ها را به راحتی پیدا کند و چندین گزینه را برای رفع نیاز مشتری ارائه دهد.

6.گزارش نویسی

داده ها، گاهی اوقات، می توانند با ارزش ترین منبع ما باشند. برای خرده‌فروش‌هایی که فعالیت‌های بزرگ‌تری دارند، یا آن‌هایی که می‌خواهند روندها را بهتر شناسایی کنند، ابزارهای تحلیلی و گزارش‌دهی می‌توانند به درک نیروهای پشت سودآوری و تشخیص زمینه‌های بهبود در سطح فروشگاه و منطقه کمک کنند. راه حلی را بیابید که شامل این ویژگی‌ها باشد، و نه تنها برای بدست آوردن بینش، بلکه تبدیل آنها به تصمیمات تجاری واقعی، زمان آسان‌تری خواهید داشت.

همانطور که در نظر می گیرید کدام نرم افزار حسابداری فروشگاهی برای کسب و کار شما منطقی است، به دنبال ابزارهای جامعی باشید که بر اساس نیازهای شما، نقطه فروش، مدیریت ارتباط با مشتری، حسابداری، مدیریت زنجیره تامین، کنترل موجودی و گزارش را در بر می گیرد. راه حل حسابداری شما باید آسان برای استفاده باشد، نیاز به زمان کمی برای یادگیری داشته باشد، و به کسب و کار شما کمک کند تا در بازار متمایز شود و مشتریان خود را خوشحال کنید.

مطالب مرتبط:

بهترین ویژگی های نرم افزار حسابداری خوب
5 نکته برای انتخاب نرم افزار حسابداری تجاری
هوش مصنوعی در حسابداری و مالی

Related Post

Leave a Comment